Rendelőnk telefonszáma:

+36 20 263 7262

Amennyiben a szám foglalt kérjük hívja a központi recepciónkat az alábbi elérhetőségen

+36 20 361 0258
Haifa Dent rendelőnkben teljes fogászati ellátást nyújtunk, mindezt tanácsokkal, kezelési tervvel, megfizethető áron biztosítjuk.
 
Minőségi fogászati szolgáltatás az egész család számára!
 
A Haifa Dent egy modern fogászat, amely megfizethető, és gondoskodik az Ön egészségéről!
Minőségi betegellátást nyújtunk a legmodernebb technológiákkal.
 
Képesek vagyunk minden korosztályt kényelmes és pihentető környezetben kezelni.
Vigyázunk rád és a családodra!
 

Haifa Dent fogászati ​​szolgáltatások

Szájhigiéniás kezelés,
Gyermekfogászat,
Általános fogászat - Haifa Dent megoldja a fogászati egészséggel kapcsolatos problémáit
Konzerváló fogászati kezelések,
Gyökérkezelés - megoldások fájdalmas problémára
Szájsebészet,
Implantológia, fogbeültetés - Fogat vesztettél? Ez már nem jelent problémát, helyettesítjük!
Fogszabályozás - Kezelések nem csak gyerekeknek vagy serdülőkorúaknak. Tökéletesen összehangolt mosoly
Diagnosztika,
Láthatatlan fogszabályozás, Invisalign
Fogfehérítés,
Esztétikai fogászat - Különböző fogászati ​​esztétikai kezelések megfizethető áron, megújult mosoly
Sürgősségi fogorvosi ellátás,
Megelőző fogászati kezelés,
Parodontológia - fogínygyulladás problémáinak megoldása 
Helyreállító fogászat,
Részleges vagy teljes fogpótlás,
Szájhigiéniás kezelések

Szájhigiéniás kezelések

Kerüljük el a kényelmetlenséget és a szájüregi betegségeket! A Haifa Dent hozzájárul az Ön általános jólétéhez!Helyesen teszi, ha kezdeményezi, legalább 6 havonta a lerakódott fogkő, a tisztítás szempontjából nehezen hozzáférhető helyek vizsgálatát, estleges baktériumok eltávolítását.Elengedhetetlen, hogy a fogakat és az ínyt megfelelő egészségi állapotban tartsuk,ebben segít Önnek a fogászati rendelőnk!

tovább olvasom
Gyermekfogászat

Gyermekfogászat

A megelőzés a legjobb kezelés. A Haifa Dent fogászaton is a legjobbat szeretnénk a gyermekeinek. Azt javasoljuk, hogy kicsit legyen Ön is türelmes mindaddig, amíg a gyerek megszokja a fogorvost,és a fogászati környezetet. Rendelőnkben a szakembereink kidolgoznak egy jó megelőzési és kezelési tervet, amelynek célja, hogy elkerülje a gyermekek fogainak károsodását. Hívjon bennünket és kérjen egy órát a gyermek fogorvosunktól.

tovább olvasom
Esztétikai kezelések

Esztétikai kezelések

Esztétikai fogászati kezelés! Pontosan megadhatjuk neked azt a mosolyt, amelyet mindig is kerestél! Esztétikai fogászati kezelés! Próbáltad már magadon? A mosoly, amilyen még soha nem volt! Korábban el sem tudtad képzelni! Meglepő és csábító eredmény! Büszke leszel magadra! Tudni fogod milyen érzés, igazán jól megjelenni! Gyere el, és megbeszéljük a kezelést! Esztétikai fogászat a harmonikus mosollyal, a Haifa Dent fogászati rendelőben!

tovább olvasom
Konzerváló fogászati kezelések

Konzerváló fogászati kezelések

Szakértői vagyunk fogak helyreállításának. Visszaállítjuk a fogat eredeti állapotába. Az eredeti állapotába visszaállított fog teljesen természetesnek tűnik. Amikor a fogászati kezelést befejeztük, senki sem tudja megmondani, hogy a foga bármikor is megsérült. Amikor tönkrement, megrepedt vagy megsérült, elfertőződött a fog, hívjon fel minket, keresse szolgáltatásunkat, kérjen konzerváló fogászati kezelést!

tovább olvasom
Parodontológia

Parodontológia

A parodontológia fogággyal, illetve a fog körüli tartószövetek megbetegedéseivel foglalkozó tudományág. A szájüregben naponta képződik lepedék, amely a fogközökben és az íny mentén is lerakódik, s hosszú ideig való fennállását követően a szövetek károsodását, pusztulását okozza.

tovább olvasom
Gyökérkezelés

Gyökérkezelés

Ha fájdalmat vagy érzékenységet tapasztal a fogaknál, kérjen a Haifa Dent fogorvostól lehető leghamarabb konzultációt! Gyökérkezelés lehetővé teszi a természetes fogak megőrzését. Mivel nincs semmi jobb, mint a saját fog, a legkonzervatívabb megoldást ajánljuk. Amikor a fog érzékeny, az első pillanattól kezdve fogszuvasodásnak tűnik. Rendszeres fogászati ellenőrzés nélkül, gyakran nem veszünk észre semmit mindaddig, amíg az érintett fog fertőzése a fogideget el nem éri, és nem okoz nagyon nagy fájdalmat. A gyökérkezelés aprólékos nélkülözhetetlen eljárás, amely megpróbálja megmenteni a fogat.

tovább olvasom
Szájsebészet

Szájsebészet

A szájsebészet a szájüreg lágy szövetének, érzékenységének, baleset, csonttörés, valamint az érintett fogszuvasodás kivonásának sebészeti beavatkozása. Szájsebészeti beavatkozás megoldást kínál azokra a problémákra, amelyeket konzervatív kezelésekkel nem lehet megoldani. Szájsebészettel esztétika, és a működéssel kapcsolatos problémák is megoldásra lelnek. Leggyakoribb szájsebészeti eljárás, az érintett fog, a bölcsességfog kezelése, vagy eltávolítása.

tovább olvasom
Implantológia

Implantológia

Ha valamilyen okokból elvesztett fogat, akkor megtapasztalta milyen következményekkel jár. Az implantátum a legmodernebb, leginkább esztétikus és hatékony megoldást jelent a fogvesztés problémára. Az implantátumoknak köszönhetően kiváló minőségű kezelések érhetők el, amelyek lehetővé teszik a gyors és kényelmes helyreállítását.

tovább olvasom
Fogszabályozás

Fogszabályozás

A fogszabályozás korrigálja a gyermekek és a felnőtteknek részére egyaránt a fogak helytelen pozíciójának változtatását. Lehetővé teszi funkcionális harapást és esztétikai mosolyt. A szabálytalan fogsor könnyen orvosolható! Meghívjuk Önt és gyermekeit, ismerje meg fogorvosi rendelőnket, a fogszabályozás és a kezelés lehetőségeit!

tovább olvasom
Diagnosztika

Diagnosztika

A fogászat területén a panoráma röntgenfelvétel fontossága és hasznossága olyan kérdés, amelyben senki sem kételkedik. Minden egyes betegnél megfelelő diagnózist kell készíteni, ezért a fogorvos számára a panoráma röntgenfelvétel alapvető eszköz. Fogszuvasodás a leggyakoribb fogászati probléma. Keresse fel a fogorvosainkat, kérjen diagnosztikai vizsgálatot! Önnek olyan kezelésre van szüksége, amely a legjobb, és esztétikai igényeket is tartalmaz!

tovább olvasom
Általános fogászat

Általános fogászat

Kezeljük az alapvető fogászati problémákat, mint például a fogszuvasodást, a fogpótlás kezelését, fogágy betegségeket. Nincs ideje a fogorvoshoz menni? A sérült fog, kezelés nélkül nem gyógyul!

tovább olvasom
Fogfehérítés

Fogfehérítés

Fogfehérítés – Vonzó fehér fogak ! A Bartók Dental fogorvosai segítenek Önnek, hogy elérje a kívánt megjelenést, és helyben kezelje az összes olyan fogászati rendellenességet, amelyben Ön szenved.Fogászati szolgáltatásunk kiterjed több különböző betegségek kezelésére. Jöjjön el hozzánk, és fedezd fel az összes szolgáltatást. Élvezze a teljes fogászati, szájhigiéniás jólétet, az élet minden szakaszában.

tovább olvasom

Visszahívás kérés


Non-stop fogászati ügyelet!

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Tekintse át, hogy milyen szolgáltatásokat vehet igénybe fogorvosaink segítségével!

Megnézem
Fogorvosaink

Fogorvosaink

Fogorvosaink és munkatársaink várják, hogy szakszerű segítséget nyújtsanak a panaszaira.

Megnézem
Időpontfoglalás

Időpontfoglalás

Időpontot kérek fogorvosi kezelésre vagy szűrésre!

Megnézem
Kapcsolat

Kapcsolat

Írjon fogorvosi rendelőnknek üzenetet!

Megnézem