Rendelőnk telefonszáma:

+36 20 263 7262

Amennyiben a szám foglalt kérjük hívja a központi recepciónkat az alábbi elérhetőségen

+36 20 361 0258
Esztétikai fogászati kezelés!
 
Pontosan megadhatjuk neked azt a mosolyt, amelyet mindig is kerestél!
 
Esztétikai fogászati kezelés! Próbáltad már magadon? A mosoly, amilyen még soha nem volt! Korábban el sem tudtad képzelni!
 
Meglepő és csábító eredmény! Büszke leszel magadra! Tudni fogod milyen érzés, igazán jól megjelenni! Gyere el, és megbeszéljük a kezelést!
 
Esztétikai fogászat a harmonikus mosollyal, a Haifa Dent fogászati rendelőben!
 
Az esztétikai fogászat
 
A szép, egészséges és természetes mosoly nemcsak megjelenésünk, hanem jó közérzetünk záloga is, hiszen az élet minden területén önbizalmat adnak az ápolt, fehér fogak.
 
Az esztétikai fogászat egy viszonylag új területe a fogászatnak, amely az elmúlt években jelentős fejlődésen ment keresztül. A modern fogászati anyagok és technológiák megjelenése tette ezt lehetővé. Fogászati rendelőnkben a legmodernebb fogászati anyagok és technológiák állnak rendelkezésre annak érdekében, hogy a legtökéletesebb esztétikus fogászati megoldásokat alkalmazhassuk.
 
A Beyond fogfehérítés
 
Egészséges, esztétikus mosoly manapság a jó megjelenés részét képezik. Az utóbbi években nagy divat lett mosolyunkat hófehér formába hozni.
 
A leghatékonyabb és legbiztonságosabb módja a hófehér mosoly elérésének a professzionális, rendelői fogfehérítés.
 
Szakrendelőnkben alkalmazott Beyond hidegfényes fogfehérítési technika a ma létező leghatékonyabb módszer a fogfehérítés területén, amellyel akár 7-8 színárnyalatnyi javulás is elérhető.
 
A fájdalommentes rendelői fogfehérítés során a fogorvos egy fehérítő oldattal kezeli a fogakat, majd polimerizációs fénnyel aktiválja a vegyszert. Az elszíneződött fogak az oldat kiöblítése után kifehérednek. Az eljárás során maga a fogzománc lesz az, ami kifehéredik, és az elszíneződés eltávolítása révén a fog visszanyerheti eredeti fehérségét.
 
A művelet megközelítőleg egy óra hosszúságú, mindkét állcsont megtisztítható a kezelés alatt.
 
A belső fogfehérítés
 
A páciens fogainak állapotától függően a fogorvos javasolhat belső fogfehérítést is. Gyökérkezelés, illetve csak egyes fogak elszíneződöttsége esetén lehetséges a fogak szelektív fehérítése is, bár ez a módszer nem alkalmas a tömések, fogkövek és szuvas területek miatt kialakult elszíneződések kezelésére.
 
A belső fogfehérítés során a fogfehérítő készítményt a fogorvos a fog koronai részének belsejébe, a pulpakamrába helyezi, mely hozzávetőleg 3-5 napig aktív marad, majd miután a fog színe eléri a kívánt fehérséget, a készítményt eltávolítva fedőtöméssel kerül lezárásra a fog.
 
A fogékszerek divatjáról
 
A fogékszer segítségével egészséges, ragyogó mosolyunkat még csábítóbbá varázsolhatjuk. A fogékszerek különböző színben, méretben, formában választható, kis csiszolt Swarovski kristályok, esetleg drágakövek, amelyet általában a felső metszőfogakra vagy a szemfogra egy speciális ragasztási technikával rögzítünk a fogakra. A fogékszer felhelyezése mindössze pár percet vesz igénybe. A felhelyezés során a fogak anyaga nem sérül, hiszen nem szükséges megfúrni a fogzománcot.
 
A fogékszer felhelyezése teljesen fájdalommentes, és akár egy évig is fennmaradhat a fog felületén.
 
A ragasztott fogékszer teljesen a foghoz kell simuljon, - nem állhat el, mert akkor nem tisztítható rendesen. Az eltávolítás után nem marad nyoma, olykor magától is leesik, ha már régóta van használatban.
 
A fogékszer felhelyezése előtt érdemes dentálhigiéniás kezelést kérni, speciális fogtisztítást vagy fogfehérítést, hiszen egy gyönyörűen tiszta és fehér fog felületén sokkal szebben mutat a fogékszer.
 
Kinek és miért lehet szüksége harapásemelő sínre?
 
Szervezetünk a napi feszültséget gyakran éjszaka dolgozza fel, és ez gyakran fogcsikorgatás formájában nyilvánul meg. Emellett gyakori tünet, hogy szájnyitásnál kattan egyet az állkapocs. Sokan nem is foglalkoznak ezekkel az állkapocs-problémákkal, pedig súlyos következményekkel járhatnak.
 
Annak érdekében, hogy a csikorgatás ne tegyen kárt a fogakban, a páciensek egy vékony műanyagból készült, patkó alakú harapásemelő sínt kaphatnak, amit többnyire éjszaka kell fogsorukra helyezve viselniük, de súlyosabb panaszok esetén nappal is hordaniuk kell.
 
A sín hatásosan védi a fogakat a rájuk nehezedő nyomástól, és súrlódási erőtől. A sín az alsó és felső fogsor egymáshoz viszonyított helyzetét is megváltoztatja, és gondoskodik róla, hogy az ízület ellazult állapotba kerüljön.  A harapásemelő sínt egy gyors és fájdalommentes lenyomatvételt követően a fogtechnikus készíti el mélyhúzott fólia segítségével, ezt követően a páciensnek már csak használnia kell az eszközt. 
 

Visszahívás kérés


Non-stop fogászati ügyelet!

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Tekintse át, hogy milyen szolgáltatásokat vehet igénybe fogorvosaink segítségével!

Megnézem
Fogorvosaink

Fogorvosaink

Fogorvosaink és munkatársaink várják, hogy szakszerű segítséget nyújtsanak a panaszaira.

Megnézem
Időpontfoglalás

Időpontfoglalás

Időpontot kérek fogorvosi kezelésre vagy szűrésre!

Megnézem
Kapcsolat

Kapcsolat

Írjon fogorvosi rendelőnknek üzenetet!

Megnézem