Rendelőnk telefonszáma:

+36 20 263 7262

Amennyiben a szám foglalt kérjük hívja a központi recepciónkat az alábbi elérhetőségen

+36 20 361 0258

Garanciavállalás 

 
Fogorvosaink a legmagasabb színvonalú fogászati szakellátást biztosítják pácienseinknek a fogászat valamennyi területén. Budapesti fogászati rendelőnkben a gyógyítás mellett nagy hangsúlyt kap a megelőzés, a rendszeres szűrő vizsgálatokon való részvétel is, így pácienseinket megfizethető státusz felvétellel és kezelési terv készítésével várjuk.
 
Az általunk készített fogpótlásokra az általánosan elfogadott, illetve egyedileg megszabott garanciát vállalunk. Amennyiben a nálunk csináltatott fogpótlás rendeltetésszerű használat mellett le-, vagy eltörik, meglazul, megreped, elszíneződik a garancia időtartama alatt, azt ingyenesen helyreállítjuk, megjavítjuk vagy kicseréljük.
Fogpótlások garanciális időtartama:
 
  • Fogpótlás esetén: 1 év

  • Implantátum esetén: 3 év

 

Milyen esetben érvényes a garancia?

A garancia feltétele, hogy a szájsebészeti műtétek után előírt kötelező kontrollvizsgálati időpontokon a páciens megjelenjen. A kontroll vizsgálat fogpótlás és implantátum esetében is félévenként esedékes. Mivel a páciens egészségi állapota és higiéniai szokásai is befolyásolják a fogászati kezelés végeredményét, és ezekre a kezelőorvos nem vállalhat garanciát, így a garancia az átadott fogmű minőségéről szól.
 

A garancia tehát az alábbi esetekben érvényes:

A páciens hathavonta részt vesz az ingyenes szűrővizsgálaton, s konzultál kezelőorvosával.
A páciens betartja a fogorvos által javasolt szájhigiéniai előírásokat és a fogpótlás vagy implantátum speciális tisztítását.
A fogpótlás vagy implantátum használata rendeltetésszerűen történik, a fogmű kizárólag fiziológiás rágóerőnek van kitéve, ami nem vezet annak túlterhelődéséhez.
Az átadott fogpótlás vagy implantátum technikai elkészítése során felmerülő hibák esetén.
 

Fogászatunk garanciát az alábbi esetekben nem tud garantálni:

A páciens nem jelenik meg a félévenkénti szűrővizsgálatokon, így kezelőorvosa nem tudja ellenőrizni a fogpótlás vagy implantátum állapotát.
A páciens nem tartja be az orvosa által javasolt szájhigiéniai előírásokat, a fogpótlás nincs megfelelően tisztán tartva, a páciens szájhigiéniája elhanyagolt.
A fogművet nem rendeltetésszerűen használja, extrém igénybevételnek teszi ki (pl: éjszakai fogcsikorgatás, fogszorítás miatti károsodások lépnek fel)
 
Garanciavállalásunk részeként minden páciensünk egy garanciakártyát kap, mely tartalmazza rendelőnk és kezelőorvosa nevét, illetve amelyen a kötelező kontroll időpontokon való megjelenés ténye is jelezhető. A garancia igénybevételének és érvényesíthetőségének további feltétele, hogy a páciens a kapott garanciakártyát megőrizze és magával vigye a kontroll vizsgálatokra, valamint kezelőorvosával az ellenőrzések tényét nyilván tartassa.
 
 
 

Visszahívást kérek


0-24 órás magán fogászati ügyelet!

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Tekintse át, hogy milyen szolgáltatásokat vehet igénybe fogorvosaink segítségével!

Megnézem
Fogorvosaink

Fogorvosaink

Fogorvosaink és munkatársaink várják, hogy szakszerű segítséget nyújtsanak a panaszaira.

Megnézem
Időpontfoglalás

Időpontfoglalás

Időpontot kérek fogorvosi kezelésre vagy szűrésre!

Megnézem
Kapcsolat

Kapcsolat

Írja meg miben segíthetünk és szívesen visszahívjuk!

Megnézem