Rendelőnk telefonszáma:

+36 20 263 7262

Amennyiben a szám foglalt kérjük hívja a központi recepciónkat az alábbi elérhetőségen

+36 20 361 0258

Rendelőnk munkatársaink

Fogorvosi rendelőnk munkatársai mind magasan kvalifikált, kiemelkedő szakértelmet képviselő fogászati szakorvosok. Amennyiben kérdése lenne, kérjük, tegye fel azt fogorvosainknak a weboldalunkon.
Ismerje meg a Haifa Dent fogorvosait, fogorvosaink egyéniségét, speciális szakterületeit.
Dr. Nasr Abdulqawi - Vezető Fogszakorvos, Szájsebész

Dr. Nasr Abdulqawi

Vezető Fogszakorvos, Szájsebész

Sokan félnek a fogorvosoktól és a fogászati kezelésektől egy-egy rossz tapasztalat, vagy kellemetlen emlék miatt. Munkámban elsődlegesnek tartom a jó és félelem mentes kapcsolat kialakítását. Mindig is elhivatottságot éreztem a fogorvosi szakma iránt, hiszen a gyógyítás mellett itt az esztétikumnak is nagy szerep jut. Ezért is választottam fő profilomnak az implantálás-és szájsebészetet, valamint az ehhez szorosan kapcsolódó esztétikai fogászatot.

bővebben
Dr. Al-Fakih Mohammed - Fogszakorvos, Parodontológus

Dr. Al-Fakih Mohammed

Fogszakorvos, Parodontológus

Praxisom fő profilja a parodontológia, mely által egészségesebb és szebb mosolyt varázsolhatok a pácienseimnek. Számomra fontos a gyors,fájdalommentes,de minőségi kezelés,hogy pácienseim bizalommal és félelem nélkül térjenek vissza hozzám. A legkorszerűbb eszközökkel, tudással és minőségi szolgáltatásokkal várom Önt és családját.

bővebben
Dr. Horvát Tímea - Fogorvos

Dr. Horvát Tímea

Fogorvos

Munkámban kulcsfontosságúnak tartom az orvos és a páciens kölcsönös együttműködését. Fontos, hogy betegeim bizalommal üljenek a fogorvosi székbe. Célom, hogy a kezelések kellemes és oldott hangulatban történjenek. Érdeklődési területeim az esztétikai fogászat és a fogpótlástan.

bővebben
Dr. Alqubaty Ryad - Fogorvos

Dr. Alqubaty Ryad

Fogorvos

Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. Nagyon fontosnak tartom a pácienseim tájékoztatását. Számomra fontos, hogy pácienseimmel egy közvetlen viszony alakuljon ki, ami elősegíthet egy kölcsönös bizalmon alapuló sikeres kezelést.

bővebben
Dr. Karimi Mohammad - Fogorvos

Dr. Karimi Mohammad

Fogorvos

A fő célom, hogy a betegeimnek jó élményei legyenek a kezelés közben, és minden esetben mosollyal az arcukon távozzanak a rendelőből. Mindig megpróbálom a lehető legérthetőbben elmagyarázni a kezelés lépéseit, és ezzel megnyugtatni a pácienseimet.Igyekszem közvetlen és barátságos hangnemben tájékoztatni mindenkit a fogaik állapotáról, miközben felhívom a figyelmet a megfelelő száj higiénia fontosságára fogaik épségének megőrzése érdekében.

bővebben
Dr. Rastgoo Parsa - Fogorvos

Dr. Rastgoo Parsa

Fogorvos

A Debreceni Egyetem fogorvostudományi karán végeztem. Arra törekszem, hogy mindenkit barátságos környezetben a lehető legprecízebben ellássak. Munkámban főképpen az motivál, hogy szeretném minél több ember mosolyát megszépíteni, ezáltal a betegeim magabiztosságát növelni.

bővebben
Dr. Darawsheh Ali Farid - Fogszabályozó szakorvos

Dr. Darawsheh Ali Farid

Fogszabályozó szakorvos

A Pécsi Tudományegyetem Fogorvostudomány Karán végeztem a tanulmányaimat, ahol jelenleg oktatok is.A felnőtt és gyermek fogszabályozás, illetve a gyermekfogászat a legfőbb érdeklődési területem, de foglalkozom általános fogászati kezelésekkel is. Specialitásom a rögzített, kivehető, és láthatatlan fogszabályozás. A fogszabályozás az egyik leggyorsabban fejlődő területe a fogászatnak, így rendszeres továbbképzésekkel sajátítom el az újdonságokat.

bővebben
Dr. Dehbashi Masoud - Fogszakorvos - Konzerváló Fogászat és Fogpótlástan Szakorvos.

Dr. Dehbashi Masoud

Fogszakorvos - Konzerváló Fogászat és Fogpótlástan Szakorvos.

Diplomámat 2010-ban szereztem a Debreceni Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán. 2017-ben a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, Konzerváló Fogászat és Fogpótlástan szakvizgát végeztem. Munkám során fontosnak tartom a beteggel történő kommunikációt, mert a legfontosabb célom, hogy pácienseim szakmailag és emberileg egyaránt elégedettek legyenek...

bővebben
Dr. Al Baseeri Abdullah - Fogorvos

Dr. Al Baseeri Abdullah

Fogorvos

Azért választottam ezt a hivatást, hogy a fájdalomban enyhülést,a nehézségekben megoldást érjek el!Mottóm; nincs olyan probléma, amelyre ne létezne megoldás !Fontosnak tartom a hatékony, fájdalommentes és precíz munkavégzést.

bővebben
Dr. Amani Fayez - Fogorvos

Dr. Amani Fayez

Fogorvos

A munkámat a hivatásomnak tekintem. Fontos számomra hogy a kezelések és a konzultációk alatt pontos és részletes felvilágosítást nyújtsak a pácienseimnek, mert partnernek tekintem őket a gyógyulásukban.

bővebben
Dr. Mahyar Ilanlou - Fogorvos

Dr. Mahyar Ilanlou

Fogorvos

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem diplomámat.Rendkívül fontos számomra, hogy a páciensek a kezelés részleteiről megfelelően legyenek tájékoztatva, hiszen így enyhíteni lehet a kezeléssel járó feszültséget.Munkámat hivatásomnak tekintem. Szenvedélyem a fogpótlás és esztétikai fogászat. Emellett részt vettem állkapocs ízületi és harapási problémával foglalkozó továbbképzésen is, mely rendkívül hasznos a fogpótlás során, annak érdekében, hogy pácienseimnek nem csak esztétikailag megfelelő, de a lehető legjobb pótlást tudjam elkészíteni, mely megkönnyíti mindennapi életüket.

bővebben
Dr. Tóth Alexandra - Fogorvos

Dr. Tóth Alexandra

Fogorvos

Hivatásomnak érzem, hogy a pácienseket legjobb tudásom szerint kezeljem. Úgy gondolom, hogy a prevenció épp olyan fontos, mint a fogmegtartó kezelések. Elsődleges célom az, hogy a betegekkel együttműködve a fogaikat minél tovább megtartsuk, ezzel is fenntartva, illetve javítva a hozzám bizalommal fordulók életminőségét.

bővebben
Dr. Ghayebi Neda - Fogorvos

Dr. Ghayebi Neda

Fogorvos

Számomra a páciensek a legfontosabbak! Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetemen végeztem. Gyermekkoromtól fogva fogorvos nagybátyám mellett álltam, és láttam milyen tehetséggel, kedvességgel és törődéssel bánik a betegekkel. Egy őszinte szép mosoly, egy szívből jövő nevetés fontos része az életünknek. Az egészséges és szép fogak ehhez járulnak hozzá. Pontos, gyors, fájdalommentes munkát végzek. Számomra a legnagyobb elismerés, amikor a beteg boldogan, elégedetten és persze mosolyogva távozik.

bővebben
Khachadurian Armina - Rendelő vezető - Haifa Dent NON STOP

Khachadurian Armina

Rendelő vezető - Haifa Dent NON STOP

bővebben
Naser Ali Zeineb - Vezető fogászati asszisztens

Naser Ali Zeineb

Vezető fogászati asszisztens

2018 óta vagyok a Haifa Dent csapatának tagja. Rendelői pályafutásomat páciens koordinátorként kezdtem, de szerettem volna tovább fejleszteni magam, így tavaly jelentkeztem fogászati asszisztens képzésre. Munkámban prioritásként tekintek arra, hogy a rendelőben egy biztonságos és empatikus környezetet teremtsünk a páciensek számára, ezzel enyhítve a fogászati kezelésekkel járó stresszt.

bővebben
Boglárka - Fogászati asszisztens

Boglárka

Fogászati asszisztens

2018-ban végeztem fogászati asszisztensként, ugyan ebben az évben kezdtem dolgozni a rendelőben. Jelenleg klinikai higiénikusi képzésemet folytatom.

bővebben
Brigitta - Fogászati asszisztens

Brigitta

Fogászati asszisztens

2016-óta dolgozom a Haifa Dentnél, így a második családomként tekintek rá. Nagyon szeretem a szakmámat és folyamatosan próbálom fejleszteni magam. Jelenleg klinikai fogászati higiénikus tanulmányaimat végzem. Fontos számomra, hogy egy olyan légkört teremtsünk meg pácienseinknek, ahol ők is otthon érzik magunkat a kezelések idejére, így a szaktudásunk mellett nagy empátiával vagyunk mindenki iránt.

bővebben
Kinga - Fogászati asszisztens

Kinga

Fogászati asszisztens

Jelenleg Szegeden a Fogorvostudományi kar asszisztens hallgatója vagyok. Célom, hogy maximális segítséget nyújtsak a kollégáim és a páciensek számára. Elsődlegesnek tartom egy olyan közeg létrehozását, ahol fontos a páciens központúság, emberekkel való kommunikáció. Az optimizmusom oldja a páciensekben kialakult kezdeti feszültséget. Kedvelem a munkám minden területét, mindig mosolygós, visszafogott vagyok és empatikus. Igyekszem minden feladatot odaadóan ellátni. Folyamatosan bővítem tudásomat.

bővebben
Teodóra - Fogászati asszisztens

Teodóra

Fogászati asszisztens

Az Efeben végeztem Fogászati asszisztens szakon. A HaifaDent Fogászaton tavaly novemberben kezdtem el dolgozni, s úgy érzem, nagyon gyorsan sikerült megtalálnom a helyemet a közösségben. Nagyon fontosnak tartom a páciensekkel való megfelelő, magas szakmai színvonalú, ugyanakkor megnyugtató bánásmódot. Úgy érzem empátiámmal sikerül oldanom betegeink feszültségét. Ugyancsak nagyon fontosnak tartom a folyamatos tanulást, a szakmai fejlődést, s éppen ezért a közeljövőben megkezdem a dentálhigiéniai tanulmányaimat.

bővebben
Orsolya - Fogászati asszisztens

Orsolya

Fogászati asszisztens

Számomra fontos, hogy a páciens kellemes élménnyel távozzon tőlünk. Ezért arra törekszem, hogy mosolygósan fogadjam a pácienst, empatikus és lojális legyek, hiszen egy fogászati kezelés nem minden esetben kellemes. Szem előtt tartom a folyamatos tovább képzést és a fejlődést a szakmába. Mottóm: "Rend a lelke mindennek."

bővebben
Zsuzsi - Páciens koordinátor

Zsuzsi

Páciens koordinátor

Nemrég tértem vissza a Haifa Dent csapatába kisfiam születése után. Korábban is fogászati rendelőben dolgoztam, szeretek emberekkel dolgozni, segítséget nyújtani, megnyugtatni Őket. Örülök ha széles mosollyal és elégedetten távoznak rendelőnkből. Készséggel állok rendelkezésre, e-mailben telefonon és személyesen. Igyekszem legjobb tudásom szerint segítséget nyújtani a kedves pácienseknek.

bővebben
Gyöngyi - Páciens koordinátor

Gyöngyi

Páciens koordinátor

Fogászatra lássuk be, senki nem jár szívesen! Pácienseink nagyon nagy számban fogfájással, fogpótlással, számos, akár egyedi panasszal keresik fel rendelőnket! Rendelőnk ultra modern, minden mai igénynek, elvárásnak megfelel! Ezért érzem, tőlünk elvárásnak, hogy zászlónkra tűzzük, nálunk a Páciens Az Első! Nincs is jobb érzés az elégedett Páciens akár új vagy visszatérőt ismerősként ellátni idestova 10 éve! Fontos Pácienseink véleménye amit megkülönböztetett figyelemmel kísérek és igyekszem mindenben megelégedésükre tenni! Találkozunk, én várni fogom!

bővebben
Laura - Páciens koordinátor

Laura

Páciens koordinátor

2018 óta erősítem a Dental Network csapatát. A hálózaton belül több helyen is dolgoztam, végül a Haifa Dent csapatába maradtam. Fontos számomra, hogy azt csináljam, amit szeretek és ott ahol jól érzem magam. A kollégáimat nagyon szeretem és ez is elengedhetetlen ahhoz, hogy jól tudjam végezni a munkámat. A pácienseknek igyekszem a lehető leggyorsabban időpontot adni a problémájuknak megfelelő szakorvoshoz és biztosítani a legkellemesebb légkört rendelőnkben. Forduljanak hozzám bizalommal.

bővebben
Alexandra - Páciens koordinátor

Alexandra

Páciens koordinátor

2019 óta erősítem a Haifa Dent csapatát. Egészségügyi szakközép iskolában végeztem, illetve van egy Ápolói végzettségem. Fő célom, hogy a pozíciómnak megfelelően tájékoztatást tudjak Önöknek nyújtani, ha nálunk járnak. Forduljanak hozzám bármilyen kéréssel/kérdéssel bizalommal és én igyekszem azokat megoldani/megválaszolni.

bővebben
Emese - Páciens koordinátor

Emese

Páciens koordinátor

2019 óta dolgozom a Haifa Dent recepciós csapatának tagjaként. Mindig készséggel állok pácienseink rendelkezésére telefonon, e-mailben és személyesen. Fontosnak tartom, hogy a páciensek kezelés előtt és után is megválaszolatlan kérdések nélkül hagyják el a recepciót, hogy a kezelés folyamata még gördülékenyebb legyen.

bővebben
Talin - Páciens koordinátor

Talin

Páciens koordinátor

A Haifa Dent csapatához 2020 novemberében csatlakoztam. Diplomámat a Budapesti Gazdasági Egyetem Pénzügyi és Számviteli Karán szereztem. Angolul és örményül beszélek.Célom, hogy a páciensek komfortosan érezzék magukat a rendelőben továbbá, hogy elégedetten és megválaszolatlan kérdések nélkül távozhassanak.Örömmel tölt el, hogy egy ilyen barátságos, pozitív környezetben dolgozhatok.

bővebben
Bogi - Páciens koordinátor

Bogi

Páciens koordinátor

2019 óta erősítem a Dental Network csapatát, mint a Haifa Dent páciens koordinátora.Törekszem a pácienseket a legjobb tudásom szerint tájékoztatni és a felmerülő kérdéseiket megválaszolni.

bővebben
Renáta - Páciens koordinátor

Renáta

Páciens koordinátor

2021-ben csatlakoztam a Haifa Dent csapatához. Közvetlen személyiség vagyok, így számomra elengedhetetlen a minimális társalgás a páciensekkel. Sokan félve jönnek be hozzánk a fogászatra, örömmel tölt el, amikor egy kis nyugtatás, bátorítás után boldogan, mosollyal az arcukon távoznak a rendelőnkből. A pici gyerekekkel sosem könnyű, fontos feladatomnak tartom, hogy megnyugtassam, illetve apróbb ajándékokkal jobb kedvre derítsem Őket bátorságukért. Számomra fontos a komfortos környezet amit a Haifa Dent biztosít nekünk is és Önöknek is.

bővebben
Titanilla - Páciens koordinátor

Titanilla

Páciens koordinátor

Munkám során mindig ügyelek arra, hogy pácienseink már a rendelőnkbe érkezés előtt és a rendelőben is a legmagasabb minőségű odafigyelésben és ellátásban részesüljenek mind emberileg, mind pedig szakmailag.

bővebben
Anett - Páciens koordinátor

Anett

Páciens koordinátor

Munkám során igyekszem az orvosok és az asszisztensek munkáját, a pácienseknek pedig az időpont foglalást segíteni. Szeretnék számukra minden esetben kellemes élményt biztosítani a rendelőnkben. Keressék rendelőnket bizalommal.

bővebben

Visszahívás kérés


Non-stop fogászati ügyelet!

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Tekintse át, hogy milyen szolgáltatásokat vehet igénybe fogorvosaink segítségével!

Megnézem
Fogorvosaink

Fogorvosaink

Fogorvosaink és munkatársaink várják, hogy szakszerű segítséget nyújtsanak a panaszaira.

Megnézem
Időpontfoglalás

Időpontfoglalás

Időpontot kérek fogorvosi kezelésre vagy szűrésre!

Megnézem
Kapcsolat

Kapcsolat

Írjon fogorvosi rendelőnknek üzenetet!

Megnézem