Rendelőnk telefonszáma:

+36 20 263 7262

Amennyiben a szám foglalt kérjük hívja a központi recepciónkat az alábbi elérhetőségen

+36 20 361 0258

Rendelőnk Fogorvosai és Munkatársaink

 
 
Dr. Nasr Abdulqawi - Haifa Dent2-Vezető Fogszakorvos, Szájsebész

Dr. Nasr Abdulqawi

Haifa Dent2-Vezető Fogszakorvos, Szájsebész

Sokan félnek a fogorvosoktól és a fogászati kezelésektől egy-egy rossz tapasztalat, vagy kellemetlen emlék miatt. Munkámban elsődlegesnek tartom a jó és félelem mentes kapcsolat kialakítását. Mindig is elhivatottságot éreztem a fogorvosi szakma iránt, hiszen a gyógyítás mellett itt az esztétikumnak is nagy szerep jut. Ezért is választottam fő profilomnak az implantálás-és szájsebészetet, valamint az ehhez szorosan kapcsolódó esztétikai fogászatot.

bővebben
Dr. Al-Fakih Mohammed - Haifa Dent2-Fogszakorvos, Parodontológus

Dr. Al-Fakih Mohammed

Haifa Dent2-Fogszakorvos, Parodontológus

Praxisom fő profilja a parodontológia, mely által egészségesebb és szebb mosolyt varázsolhatok a pácienseimnek. Számomra fontos a gyors,fájdalommentes,de minőségi kezelés,hogy pácienseim bizalommal és félelem nélkül térjenek vissza hozzám. A legkorszerűbb eszközökkel, tudással és minőségi szolgáltatásokkal várom Önt és családját.

bővebben
Dr. Alqubaty Ryad - Haifa Dent2-Fogorvos

Dr. Alqubaty Ryad

Haifa Dent2-Fogorvos

Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. Nagyon fontosnak tartom a pácienseim tájékoztatását. Számomra fontos, hogy pácienseimmel egy közvetlen viszony alakuljon ki, ami elősegíthet egy kölcsönös bizalmon alapuló sikeres kezelést.

bővebben
Dr. Horvát Tímea - Haifa Dent2-Fogorvos

Dr. Horvát Tímea

Haifa Dent2-Fogorvos

Munkámban kulcsfontosságúnak tartom az orvos és a páciens kölcsönös együttműködését. Fontos, hogy betegeim bizalommal üljenek a fogorvosi székbe. Célom, hogy a kezelések kellemes és oldott hangulatban történjenek. Érdeklődési területeim az esztétikai fogászat és a fogpótlástan.

bővebben
Dr. Dehbashi Masoud - Haifa Dent2-Fogszakorvos - Konzerváló Fogászat és Fogpótlástan Szakorvos.

Dr. Dehbashi Masoud

Haifa Dent2-Fogszakorvos - Konzerváló Fogászat és Fogpótlástan Szakorvos.

Diplomámat 2010-ban szereztem a Debreceni Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán. 2017-ben a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, Konzerváló Fogászat és Fogpótlástan szakvizgát végeztem. Munkám során fontosnak tartom a beteggel történő kommunikációt, mert a legfontosabb célom, hogy pácienseim szakmailag és emberileg egyaránt elégedettek legyenek...

bővebben
Dr. Sarhan Khalid - Haifa Dent2-Fogorvos

Dr. Sarhan Khalid

Haifa Dent2-Fogorvos

2017-ben végeztem a Szegedi Egyetem Fogorvostudományi karán, Cum Laude eredménnyel. Ugyanezen évben kezdtem meg fogszabályozás rezidensi pályafutásomat az egyetemi tanszéken. Türelemmel, kedvességgel és megértéssel fordulok pácienseimhez. Fogszabályozó fogorvosként célom a tökéletes mosoly megteremtése a pácienseim számára a legújabb kezelési tervek alapján.

bővebben
Dr. Darawsheh Ali Farid - Haifa Dent2-Fogszabályozó Szakorvos

Dr. Darawsheh Ali Farid

Haifa Dent2-Fogszabályozó Szakorvos

A Pécsi Tudományegyetem Fogorvostudomány Karán végeztem a tanulmányaimat, ahol jelenleg oktatok is.A felnőtt és gyermek fogszabályozás, illetve a gyermekfogászat a legfőbb érdeklődési területem, de foglalkozom általános fogászati kezelésekkel is. Specialitásom a rögzített, kivehető, és láthatatlan fogszabályozás. A fogszabályozás az egyik leggyorsabban fejlődő területe a fogászatnak, így rendszeres továbbképzésekkel sajátítom el az újdonságokat.

bővebben
Dr. Kamalian Abed - Haifa Dent2-Fogorvos

Dr. Kamalian Abed

Haifa Dent2-Fogorvos

2016-ban végeztem a Semmelweis Egyetemen és azóta fogorvosként dolgoztam szerte az országban. 2021 óta dolgozom Haifa Dentben. Szenvedélyem, hogy a betegeimet boldoggá tegyem, illetve, hogy kényelmessé tegyem számukra a kezelést, miközben a fogászat minden területén precíz szolgáltatást nyújthatok. Valamennyi fogászati ​​kezelést szívesen végzek, de legjobban szájsebészeti ​​műtéteket szeretek végezni. Éppen ezért folyamatos továbbképzésekkel tartom naprakészen az ismereteimet. Többek között, ezért is végeztem el a Duisburg-Esseni Egyetemen Szájsebészet és Implantológia mester szakát Németországban.

bővebben
Khachadurian Armina - Haifa Dent2-Rendelő vezető

Khachadurian Armina

Haifa Dent2-Rendelő vezető

14 éve vagyok a Haifa Dent csapatának tagja. Recepciósként kezdtem pályafutásomat, aztán az évek alatt szerzett rutin megadta azt a lehetőséget számomra, hogy vezethetem a rendelőt. Szeretek emberekkel foglalkozni és segíteni nekik. Minden napi munkám során biztosítom, hogy a rendelőben dolgozó orvosok, asszisztensek és recepciósok semmiben ne szenvedjenek hiányt, hogy a páciensek ellátása teljesen gördülékeny legyen számukra. Tehát célom, hogy a rendelőben minden meglegyen ahhoz, hogy az éjjel, nappal történő beteg ellátásokban ne legyen akadály.

bővebben
Boglárka - Haifa Dent2-Fogászati asszisztens

Boglárka

Haifa Dent2-Fogászati asszisztens

2018-ban végeztem fogászati asszisztensként, ugyan ebben az évben kezdtem dolgozni a rendelőben. Jelenleg klinikai higiénikusi képzésemet folytatom.

bővebben
Teodóra - Haifa Dent2-Fogászati asszisztens

Teodóra

Haifa Dent2-Fogászati asszisztens

Az Efeben végeztem Fogászati asszisztens szakon. A HaifaDent Fogászaton tavaly novemberben kezdtem el dolgozni, s úgy érzem, nagyon gyorsan sikerült megtalálnom a helyemet a közösségben. Nagyon fontosnak tartom a páciensekkel való megfelelő, magas szakmai színvonalú, ugyanakkor megnyugtató bánásmódot. Úgy érzem empátiámmal sikerül oldanom betegeink feszültségét. Ugyancsak nagyon fontosnak tartom a folyamatos tanulást, a szakmai fejlődést, s éppen ezért a közeljövőben megkezdem a dentálhigiéniai tanulmányaimat.

bővebben
Bakos Brigitta - Fogászati asszisztens

Bakos Brigitta

Fogászati asszisztens

2016-ban végeztem fogászati asszisztensként és mivel ebben a szakmában fontosnak tartom a folyamatos fejlődést, 2017-ben elvégeztem a dentálhigiénikus képzést is, azóta erősítem a Dental Network hálózat csapatát. Célom az orvos és páciensek hatékony és teljes körű segítése, a pontos és precíz munkavégzés.

bővebben
Vivien - Haifa Dent2-Fogászati asszisztens

Vivien

Haifa Dent2-Fogászati asszisztens

2017-ben végeztem a Budapesti Bókay János Szakgimnáziumban fogászati asszisztens képzésen, majd egyből a szakmában helyezkedtem el. A Haifa csapatához 2021-ben kerültem immáron 4 év szakmai tapasztalattal. Tapasztalataim alapján tudom, hogy a páciensek többsége nagy próbatételként éli meg a fogászati problémákat, tartanak a szükséges beavatkozásoktól. Vidám, elfogadó természetemmel próbálom a páciensek félelmeit enyhíteni, szorongásukat csökkenteni, szakmai tudásomat kamatoztatva pedig igyekszem a lehető legjobban az orvosok keze alá dolgozni, hogy a vizsgálat minél gördülékenyebben zajlódhasson.

bővebben
M. Kinga - Haifa Dent2-Fogászati asszisztens

M. Kinga

Haifa Dent2-Fogászati asszisztens

2020 szeptemberében végeztem el a fogásztai asszisztens képzést, azóta erősítem a Haifa Dent csapatát. Jelenleg dentálhigiénikus képzésem folyamatban van. Fontos számomra, hogy oldott hangulatban történjenek a kezelések.

bővebben
Gyöngyi - Haifa Dent2-Páciens koordinátor

Gyöngyi

Haifa Dent2-Páciens koordinátor

Fogászatra lássuk be, senki nem jár szívesen! Pácienseink nagyon nagy számban fogfájással, fogpótlással, számos, akár egyedi panasszal keresik fel rendelőnket! Rendelőnk ultra modern, minden mai igénynek, elvárásnak megfelel! Ezért érzem, tőlünk elvárásnak, hogy zászlónkra tűzzük, nálunk a Páciens Az Első! Nincs is jobb érzés az elégedett Páciens akár új vagy visszatérőt ismerősként ellátni idestova 10 éve! Fontos Pácienseink véleménye amit megkülönböztetett figyelemmel kísérek és igyekszem mindenben megelégedésükre tenni! Találkozunk, én várni fogom!

bővebben
Alexandra - Haifa Dent2-Páciens koordinátor

Alexandra

Haifa Dent2-Páciens koordinátor

2019 óta erősítem a Haifa Dent csapatát. Egészségügyi szakközép iskolában végeztem, illetve van egy Ápolói végzettségem. Fő célom, hogy a pozíciómnak megfelelően tájékoztatást tudjak Önöknek nyújtani, ha nálunk járnak. Forduljanak hozzám bármilyen kéréssel/kérdéssel bizalommal és én igyekszem azokat megoldani/megválaszolni.

bővebben
Emese - Haifa Dent2-Páciens koordinátor

Emese

Haifa Dent2-Páciens koordinátor

2019 óta dolgozom a Haifa Dent recepciós csapatának tagjaként. Mindig készséggel állok pácienseink rendelkezésére telefonon, e-mailben és személyesen. Fontosnak tartom, hogy a páciensek kezelés előtt és után is megválaszolatlan kérdések nélkül hagyják el a recepciót, hogy a kezelés folyamata még gördülékenyebb legyen.

bővebben
Viktória - Haifa Dent2-Páciens koordinátor

Viktória

Haifa Dent2-Páciens koordinátor

Szerencsésnek érzem magam, hogy itt a Haifa családban kaptam egy lehetőséget, mint páciens koordinátor. Lassan másfél éve, hogy felkerült a fogszabályzóm, aminek személy szerint sokat köszönhetek. Azóta egyre és egyre inkább érzem azt, hogy szeretnék segíteni hasonló problémájú embereken.

bővebben
Viki - Haifa Dent2-Páciens koordinátor

Viki

Haifa Dent2-Páciens koordinátor

2021 októberében kezdtem dolgozni a Haifa Dentnél. Nagyon remélem, hogy a jövőben kedveségemmel és odaadó munkámmal erősíteni tudom a csapatot. Tanulmányaimat egészségügyi és pedagógia szakon végeztem. Forduljon hozzam bizalommal.

bővebben
Kaled - Haifa Dent2-Páciens koordinátor

Kaled

Haifa Dent2-Páciens koordinátor

Érettségi után kezdtem el a Haifa Dent csapatában dolgozni páciens koordinátorként. Készséggel állok pácienseink rendelkezésére mind telefonon, e-mailben vagy személyesen. Fontos feladatomnak tartom, hogy minden hozzánk érkező új és régi páciens, megfelelő tájékoztatásban részesüljön a kezelések előtt és után egyaránt, hiszen így tud gördülékenyen működni a közös munka és senki nem távozik megválaszolatlan kérdésekkel rendelonkből.

bővebben
Dr. Al Baseeri Abdullah - Haifa Dent1-Vezető Orvos, Fogorvos

Dr. Al Baseeri Abdullah

Haifa Dent1-Vezető Orvos, Fogorvos

Azért választottam ezt a hivatást, hogy a fájdalomban enyhülést,a nehézségekben megoldást érjek el!Mottóm; nincs olyan probléma, amelyre ne létezne megoldás !Fontosnak tartom a hatékony, fájdalommentes és precíz munkavégzést.

bővebben
Dr. Mahyar Ilanlou - Haifa Dent1-Fogorvos

Dr. Mahyar Ilanlou

Haifa Dent1-Fogorvos

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem diplomámat.Rendkívül fontos számomra, hogy a páciensek a kezelés részleteiről megfelelően legyenek tájékoztatva, hiszen így enyhíteni lehet a kezeléssel járó feszültséget.Munkámat hivatásomnak tekintem. Szenvedélyem a fogpótlás és esztétikai fogászat. Emellett részt vettem állkapocs ízületi és harapási problémával foglalkozó továbbképzésen is, mely rendkívül hasznos a fogpótlás során, annak érdekében, hogy pácienseimnek nem csak esztétikailag megfelelő, de a lehető legjobb pótlást tudjam elkészíteni, mely megkönnyíti mindennapi életüket.

bővebben
Dr. Amani Fayez - Haifa Dent1-Fogorvos

Dr. Amani Fayez

Haifa Dent1-Fogorvos

A munkámat a hivatásomnak tekintem. A SOTE-n végeztem, és két éve lelkes tagja vagyok a Dental network csapatának. A páciensek megelégedettsége számomra az egyik legfontosabb szempont, ezért elengedhetetlennek tartom a preciz tájékoztatást a beavatkozásokat megelőzően. Szaktudásomag a pácienseim hatékony és fajdalommenfes kezelésére fordítom. Hiszem, hogy a megfelelő beavatkozás kiválasztásával mindenki elégedetten távozik majd a rendelőnkből. Hiszen egy széo mosoly a siker záloga.

bővebben
Dr. Ali Rahbari - Haifa Dent1-Fogorvos

Dr. Ali Rahbari

Haifa Dent1-Fogorvos

Tanulmányaimat 2018-ban fejeztem be, a Pécsi Tudomány Egyetemen. Azóta is napi szinten fejlesztem magam. Fő prioritás számomra a pácienseim elégedettsége. Célom, hogy a pácienseim megfelelő tájékoztatást kapjanak és örömmel távozzanak fogorvosi székemből. Fotos számomra, hogy a kezelések fájdalommentesen történjenek, nagyon fontosnak tartom a sikeres kezelés elérésében. Esztétikai- és Konzerváló fogászat, gyökérkezelési beavatkozások, illetve germekfogászat kapcsán keressenek bizalommal.

bővebben
Dr. Ghayebi Neda - Haifa Dent1-Fogorvos

Dr. Ghayebi Neda

Haifa Dent1-Fogorvos

Számomra a páciensek a legfontosabbak! Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetemen végeztem. Gyermekkoromtól fogva fogorvos nagybátyám mellett álltam, és láttam milyen tehetséggel, kedvességgel és törődéssel bánik a betegekkel. Egy őszinte szép mosoly, egy szívből jövő nevetés fontos része az életünknek. Az egészséges és szép fogak ehhez járulnak hozzá. Pontos, gyors, fájdalommentes munkát végzek. Számomra a legnagyobb elismerés, amikor a beteg boldogan, elégedetten és persze mosolyogva távozik.

bővebben
Dr. Omar Momani - Haifa Dent1-Fogorvos

Dr. Omar Momani

Haifa Dent1-Fogorvos

A Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem diplomámat. Tanulmányaim során szenvedélyemmé váltak a konzerváló, kozmetikai, illetve fogpótlással kapcsolatos kezelések. Elkötelezett vagyok amellett, hogy a pácienseimnek kényelmes, sikeres és fájdalommentes kezelést biztosítsak, valamint segítsek megszüntetni a fogászattal járó kellemetlen érzést. Hiszem, hogy a közös együttműködés a sikeres kezelések alapja. Forduljanak hozzám bizalommal.

bővebben
Naser Ali Zeineb - Haifa Dent1-Vezető fogászati asszisztens

Naser Ali Zeineb

Haifa Dent1-Vezető fogászati asszisztens

2018 óta vagyok a Haifa Dent csapatának tagja. Rendelői pályafutásomat páciens koordinátorként kezdtem, de szerettem volna tovább fejleszteni magam, így tavaly jelentkeztem fogászati asszisztens képzésre. Munkámban prioritásként tekintek arra, hogy a rendelőben egy biztonságos és empatikus környezetet teremtsünk a páciensek számára, ezzel enyhítve a fogászati kezelésekkel járó stresszt.

bővebben
Dóra - Haifa Dent1-Páciens koordinátor

Dóra

Haifa Dent1-Páciens koordinátor

Hosszú keresgélés és számtalan elutasítás után, 2021-ben kerültem a Haifa Dent családjába. Azért hívom családnak, mert egy végtelenül kedves csapatról van szó, akiknek lételeme, hogy segítsenek másoknak. Értsük mások alatt a pácienseket vagy akár a kollégákat. A fogászat szó hallatán a legtöbb embernek "feláll a szőr a hátán", azonban mi folyamatosan azon igyekszünk, hogy segítsünk pácienseinknek legyőzni a bennük kialakult félelmet, és komfortosan érezhessék magukat rendelőinkben.

bővebben
Melinda - Haifa Dent1-Páciens koordinátor

Melinda

Haifa Dent1-Páciens koordinátor

Igazán otthonosan érzem magam abban a környezetben, amit a rendelő nyújt nekem és igyekszem segíteni abban, hogy Önöknek is ugyanilyen érzés legyen az itt tőltött idő. A célom az, hogy ahogyan tudok, segítsek az embereknek és mindenre megoldást találjunk. Örömmel tölt el, ha a páciens elégedetten távozik rendelőnkből.

bővebben

Visszahívás kérés


0-24 órás fogászati ügyelet!

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Tekintse át, hogy milyen szolgáltatásokat vehet igénybe fogorvosaink segítségével!

Megnézem
Fogorvosaink

Fogorvosaink

Fogorvosaink és munkatársaink várják, hogy szakszerű segítséget nyújtsanak a panaszaira.

Megnézem
Időpontfoglalás

Időpontfoglalás

Időpontot kérek fogorvosi kezelésre vagy szűrésre!

Megnézem
Kapcsolat

Kapcsolat

Írjon fogorvosi rendelőnknek üzenetet!

Megnézem