Rendelőnk telefonszáma:

+36 20 263 7262

Amennyiben a szám foglalt kérjük hívja a központi recepciónkat az alábbi elérhetőségen

+36 20 361 0258

Rendelőnk Fogorvosai és Munkatársaink

 
 
Dr. Nasr Abdulqawi - Haifa Dent2-Vezető Fogszakorvos, Szájsebész

Dr. Nasr Abdulqawi

Haifa Dent2-Vezető Fogszakorvos, Szájsebész

Sokan félnek a fogorvosoktól és a fogászati kezelésektől egy-egy rossz tapasztalat, vagy kellemetlen emlék miatt. Munkámban elsődlegesnek tartom a jó és félelem mentes kapcsolat kialakítását. Mindig is elhivatottságot éreztem a fogorvosi szakma iránt, hiszen a gyógyítás mellett itt az esztétikumnak is nagy szerep jut. Ezért is választottam fő profilomnak az implantálás-és szájsebészetet, valamint az ehhez szorosan kapcsolódó esztétikai fogászatot.

bővebben
Dr. Alqubaty Ryad - Haifa Dent1-Vezető Fogszakorvos, Dento-alveolaris szájsebész szakorvos

Dr. Alqubaty Ryad

Haifa Dent1-Vezető Fogszakorvos, Dento-alveolaris szájsebész szakorvos

Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. Nagyon fontosnak tartom a pácienseim tájékoztatását. Számomra fontos, hogy pácienseimmel egy közvetlen viszony alakuljon ki, ami elősegíthet egy kölcsönös bizalmon alapuló sikeres kezelést.

bővebben
Dr. Al-Fakih Mohammed - Fogszakorvos, Parodontológus

Dr. Al-Fakih Mohammed

Fogszakorvos, Parodontológus

Praxisom fő profilja a parodontológia, mely által egészségesebb és szebb mosolyt varázsolhatok a pácienseimnek. Számomra fontos a gyors,fájdalommentes,de minőségi kezelés,hogy pácienseim bizalommal és félelem nélkül térjenek vissza hozzám. A legkorszerűbb eszközökkel, tudással és minőségi szolgáltatásokkal várom Önt és családját.

bővebben
Dr. Horvát Tímea - Fogorvos

Dr. Horvát Tímea

Fogorvos

Munkámban kulcsfontosságúnak tartom az orvos és a páciens kölcsönös együttműködését. Fontos, hogy betegeim bizalommal üljenek a fogorvosi székbe. Célom, hogy a kezelések kellemes és oldott hangulatban történjenek. Érdeklődési területeim az esztétikai fogászat és a fogpótlástan.

bővebben
Dr. Darawsheh Ali Farid - Fogszabályozó Szakorvos

Dr. Darawsheh Ali Farid

Fogszabályozó Szakorvos

A Pécsi Tudományegyetem Fogorvostudomány Karán végeztem a tanulmányaimat, ahol jelenleg oktatok is.A felnőtt és gyermek fogszabályozás, illetve a gyermekfogászat a legfőbb érdeklődési területem, de foglalkozom általános fogászati kezelésekkel is. Specialitásom a rögzített, kivehető, és láthatatlan fogszabályozás. A fogszabályozás az egyik leggyorsabban fejlődő területe a fogászatnak, így rendszeres továbbképzésekkel sajátítom el az újdonságokat.

bővebben
Dr. Németh Dorottya - Fogorvos

Dr. Németh Dorottya

Fogorvos

Tanulmányaimat a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi karán végeztem. Körzeti és magánrendelőkben szerzett tapasztalataim alapján érdeklődésem a konzerváló fogászat, a fogpótlástan továbbá a fogszabályozás felé irányul.

bővebben
Dr. Nazem Ben - Fogszakorvos, Parodontológus

Dr. Nazem Ben

Fogszakorvos, Parodontológus

Tanulmányaimat a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán fejeztem be 2010-ben és szereztem meg a fogorvosi diplomámat. Ezután egy évig magánrendelőkben dolgoztam és 2011-től-2016-ig a Debreceni Egyetem Száj-Arc-Állcsont- Sebészeti Osztályán, Ambulancián, a Kenézi Kórház Aneszteziológiai Osztályán, illetve Parodontológia és orális medicina részen dolgoztam 2016-ig mint rezidens orvos, központi gyakornok, szakorvos-jelölt oktatóként is tevékenykedtem gyakorlati és elméleti részeken is.

bővebben
Dr. Amani Fayez - Fogorvos

Dr. Amani Fayez

Fogorvos

A munkámat a hivatásomnak tekintem. A SOTE-n végeztem és két éve lelkes tagja vagyok a Dental Network csapatának. A páciensek elégedettsége számomra az egyik legfontosabb szempont, ezért elengedhetetlennek tartom a precíz tájékoztatást a beavatkozásokat megelőzően. Szaktudásomat a pácienseim hatékony és fajdalommentes kezelésére fordítom. Hiszem, hogy a megfelelő beavatkozás kiválasztásával mindenki elégedetten távozik majd a rendelőnkből. Hiszen egy szép mosoly a siker záloga.

bővebben
Dr. Dehbashi Masoud - Fogszakorvos - Konzerváló Fogászat és Fogpótlástan Szakorvos.

Dr. Dehbashi Masoud

Fogszakorvos - Konzerváló Fogászat és Fogpótlástan Szakorvos.

Diplomámat 2010-ban szereztem a Debreceni Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán. 2017-ben a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, Konzerváló Fogászat és Fogpótlástan szakvizgát végeztem. Munkám során fontosnak tartom a beteggel történő kommunikációt, mert a legfontosabb célom, hogy pácienseim szakmailag és emberileg egyaránt elégedettek legyenek...

bővebben
Dr. Kamalian Abed - Fogorvos

Dr. Kamalian Abed

Fogorvos

2016-ban végeztem a Semmelweis Egyetemen és azóta fogorvosként dolgoztam szerte az országban. 2021 óta dolgozom Haifa Dentben. Szenvedélyem, hogy a betegeimet boldoggá tegyem, illetve, hogy kényelmessé tegyem számukra a kezelést, miközben a fogászat minden területén precíz szolgáltatást nyújthatok. Valamennyi fogászati ​​kezelést szívesen végzek, de legjobban szájsebészeti ​​műtéteket szeretek végezni. Éppen ezért folyamatos továbbképzésekkel tartom naprakészen az ismereteimet. Többek között, ezért is végeztem el a Duisburg-Esseni Egyetemen Szájsebészet és Implantológia mester szakát Németországban.

bővebben
Dr. Omar Momani - Fogorvos

Dr. Omar Momani

Fogorvos

A Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem diplomámat. Tanulmányaim során szenvedélyemmé váltak a konzerváló, kozmetikai, illetve fogpótlással kapcsolatos kezelések. Elkötelezett vagyok amellett, hogy a pácienseimnek kényelmes, sikeres és fájdalommentes kezelést biztosítsak, valamint segítsek megszüntetni a fogászattal járó kellemetlen érzést. Hiszem, hogy a közös együttműködés a sikeres kezelések alapja. Forduljanak hozzám bizalommal.

bővebben
Dr. Mohamed Dogan - Fogorvos

Dr. Mohamed Dogan

Fogorvos

Fogorvosi diplomámat a Debreceni Egyetemen szereztem. Fő célom, hogy kellemes környezetet és fájdalommentes kezeléseket biztosítsak pácienseim számára. A konzervatív, kozmetikai kezelések, fogpótlások mindegyike a szenvedélyem. Ne habozzon időpontot kérni hozzám. Várom szeretettel!

bővebben
Dr. Fatemi Ali - Fogorvos

Dr. Fatemi Ali

Fogorvos

A Kavosh National Foundationél elvégeztem a Contemporary endodontics (rotary) képzését, ami a modern gyökérkezelésben van segítségemre. Tanulmányaimat a Debreceni egyetemen végeztem el, az ott töltött éveim alatt 3 szemeszterben engem választottak a legjobb diáknak. Fontosnak tartom egy olyan légkör megteremtését, amelyben a pácienseim elégedetten, és félelmektől mentesen távoznak rendelőnkből. Rendszeresen járok továbbképzésekre, illetve 5 éve fogorvostan hallgatokat oktatok.

bővebben
Dr. Oussama Dekkar - Fogorvos

Dr. Oussama Dekkar

Fogorvos

Tanulmányaimat a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem, azóta napi szinten fejlesztem magam.

bővebben
Khachadurian Armina - Haifa Dent2-Rendelő vezető

Khachadurian Armina

Haifa Dent2-Rendelő vezető

14 éve vagyok a Haifa Dent csapatának tagja. Recepciósként kezdtem pályafutásomat, aztán az évek alatt szerzett rutin megadta azt a lehetőséget számomra, hogy vezethetem a rendelőt. Szeretek emberekkel foglalkozni és segíteni nekik. Minden napi munkám során biztosítom, hogy a rendelőben dolgozó orvosok, asszisztensek és recepciósok semmiben ne szenvedjenek hiányt, hogy a páciensek ellátása teljesen gördülékeny legyen számukra. Tehát célom, hogy a rendelőben minden meglegyen ahhoz, hogy az éjjel, nappal történő beteg ellátásokban ne legyen akadály.

bővebben
Ásoth Vanessza - Haifa Dent1-Rendelő vezető

Ásoth Vanessza

Haifa Dent1-Rendelő vezető

bővebben
Kemecsei Szilvia - Haifa Dent2-Vezető asszisztens, dentálhigiénikus

Kemecsei Szilvia

Haifa Dent2-Vezető asszisztens, dentálhigiénikus

2013-ban végeztem fogtechnikusként, majd 2014-ben fogászati asszisztensként és még ebben az évben kerültem a Dental Network csapatába, ahol az évek alatt több rendelőnkben segítettem az orvosaink munkáját. Szerencsésnek mondhatom magamat, hiszen rengeteget tanulhattam tőlük.

bővebben
Boglárka - Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus

Boglárka

Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus

2018-ban végeztem el a fogászati asszisztens képzést, ugyan ebben az évben kezdtem dolgozni a Haifa Dentben. 2021-ben tudásomat a klinikai fogászati higiénikus képzéssel bővítettem, mellyel célom a pácienseket motiválni a rendszeres fogászati szűrővizsgálatokra, valamint a jó szájhigiénia kialakítására.

bővebben
Teodóra - Fogászati asszisztens

Teodóra

Fogászati asszisztens

Az Efeben végeztem Fogászati asszisztens szakon. A HaifaDent Fogászaton úgy érzem, nagyon gyorsan sikerült megtalálnom a helyemet a közösségben. Nagyon fontosnak tartom a páciensekkel való megfelelő, magas szakmai színvonalú, ugyanakkor megnyugtató bánásmódot. Úgy érzem empátiámmal sikerül oldanom betegeink feszültségét. Ugyancsak nagyon fontosnak tartom a folyamatos tanulást, a szakmai fejlődést, s éppen ezért a közeljövőben megkezdem a dentálhigiéniai tanulmányaimat.

bővebben
Vivien - Fogászati asszisztens

Vivien

Fogászati asszisztens

2017-ben végeztem a Budapesti Bókay János Szakgimnáziumban fogászati asszisztens képzésen, majd egyből a szakmában helyezkedtem el. A Haifa csapatához 2021-ben kerültem immáron 4 év szakmai tapasztalattal. Tapasztalataim alapján tudom, hogy a páciensek többsége nagy próbatételként éli meg a fogászati problémákat, tartanak a szükséges beavatkozásoktól. Vidám, elfogadó természetemmel próbálom a páciensek félelmeit enyhíteni, szorongásukat csökkenteni, szakmai tudásomat kamatoztatva pedig igyekszem a lehető legjobban az orvosok keze alá dolgozni, hogy a vizsgálat minél gördülékenyebben zajlódhasson.

bővebben
Zeineb - Fogászati asszisztens

Zeineb

Fogászati asszisztens

A Dental Network csapatához 2018-ban csatlakoztam. Pályafutásomat páciens-koordinátorként kezdtem, majd fogászati asszisztenssé váltam utána. Számomra fontos, hogy a pácienseket nyugodt és professzionális környezetben fogadjuk, így csökkentve a fogászati ellátással adódó stresszt és szorongást.

bővebben
Viktória - Fogászati asszisztens

Viktória

Fogászati asszisztens

Közel 1,5 éve erősítem a Haifa-Dent csapatát. Recepciósként kezdtem, majd 1 év után lehetőséget kaptam, hogy fogászati asszisztens tanulmányaim alatt gyakornokként bővítsem tudásom. Így ma már, asszisztensként várom a pácienseinket rendelőnkbe. Munkámmal igyekszem mind a kollégáimnak, mind a pácienseinknek egyaránt segítséget nyújtani, támogatni és biztosítani a rendelő zavartalan működését.

bővebben
Rebeka - Fogászati asszisztens tanuló

Rebeka

Fogászati asszisztens tanuló

bővebben
Anna - Fogászati asszisztens

Anna

Fogászati asszisztens

Érettségi után a fogászati asszisztensi szakma alapjait és a szakképesítésemet a Kanizsay Dorottya Egészségügyi Technikum és Szakképző Iskolában szereztem meg. Számomra fontos, hogy a kezelések gördülékenyek és hatékonyak legyenek és az orvos munkáját is a legjobban segítsem ezáltal. Munkám során törekszem arra, hogy a páciensek felé mindig empátiával és nyugtató bánásmóddal közeledjek.

bővebben
Eszter - Fogászati asszisztens

Eszter

Fogászati asszisztens

A Haifa csapatához 2023-ban kerültem immáron 9 év szakmai tapasztalattal. Tapasztalataim alapján tudom, hogy a páciensek többsége nagy próbatételként éli meg a fogászati problémákat, tartanak a szükséges beavatkozásoktól.

bővebben
Gyöngyi - Páciens koordinátor

Gyöngyi

Páciens koordinátor

Fogászatra lássuk be, senki nem jár szívesen! Pácienseink nagyon nagy számban fogfájással, fogpótlással, számos, akár egyedi panasszal keresik fel rendelőnket! Rendelőnk ultra modern, minden mai igénynek, elvárásnak megfelel! Ezért érzem, tőlünk elvárásnak, hogy zászlónkra tűzzük, nálunk a Páciens Az Első! Nincs is jobb érzés az elégedett Páciens akár új vagy visszatérőt ismerősként ellátni idestova 10 éve! Fontos Pácienseink véleménye amit megkülönböztetett figyelemmel kísérek és igyekszem mindenben megelégedésükre tenni! Találkozunk, én várni fogom!

bővebben
Alexandra - Páciens koordinátor

Alexandra

Páciens koordinátor

2019 óta erősítem a Haifa Dent csapatát. Egészségügyi szakközép iskolában végeztem, illetve van egy Ápolói végzettségem. Fő célom, hogy a pozíciómnak megfelelően tájékoztatást tudjak Önöknek nyújtani, ha nálunk járnak. Forduljanak hozzám bármilyen kéréssel/kérdéssel bizalommal és én igyekszem azokat megoldani/megválaszolni.

bővebben
Emese - Páciens koordinátor

Emese

Páciens koordinátor

2019 óta dolgozom a Haifa Dent recepciós csapatának tagjaként. Mindig készséggel állok pácienseink rendelkezésére telefonon, e-mailben és személyesen. Fontosnak tartom, hogy a páciensek kezelés előtt és után is megválaszolatlan kérdések nélkül hagyják el a recepciót, hogy a kezelés folyamata még gördülékenyebb legyen.

bővebben
Zsófia - Páciens koordinátor

Zsófia

Páciens koordinátor

bővebben
Rámi - Páciens koordinátor

Rámi

Páciens koordinátor

bővebben
Bernadett - Páciens koordinátor

Bernadett

Páciens koordinátor

bővebben
Rajmund - Páciens koordinátor

Rajmund

Páciens koordinátor

bővebben
Fanni - Páciens koordinátor

Fanni

Páciens koordinátor

bővebben

Visszahívást kérek


0-24 órás magán fogászati ügyelet!

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Tekintse át, hogy milyen szolgáltatásokat vehet igénybe fogorvosaink segítségével!

Megnézem
Fogorvosaink

Fogorvosaink

Fogorvosaink és munkatársaink várják, hogy szakszerű segítséget nyújtsanak a panaszaira.

Megnézem
Időpontfoglalás

Időpontfoglalás

Időpontot kérek fogorvosi kezelésre vagy szűrésre!

Megnézem
Kapcsolat

Kapcsolat

Írja meg miben segíthetünk és szívesen visszahívjuk!

Megnézem