Rendelőnk telefonszáma:

+36 20 263 7262

Amennyiben a szám foglalt kérjük hívja a központi recepciónkat az alábbi elérhetőségen

+36 20 361 0258

Dr. Nazem Ben

Fogszakorvos, Parodontológus

Dr. Nazem Ben - Fogszakorvos, Parodontológus
Tanulmányaimat a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán fejeztem be 2010-ben és szereztem meg a fogorvosi diplomámat. Ezután egy évig magánrendelőkben dolgoztam és 2011-től-2016-ig a Debreceni Egyetem Száj-Arc-Állcsont- Sebészeti Osztályán, Ambulancián, a Kenézi Kórház Aneszteziológiai Osztályán, illetve Parodontológia és orális medicina részen dolgoztam 2016-ig mint rezidens orvos, központi gyakornok, szakorvos-jelölt oktatóként is tevékenykedtem gyakorlati és elméleti részeken is.
 
Ezután parodontológiából szakvizsgáztam, ezen időszak alatt különböző magánrendelőkben, állami körzetekben, kórházakban egyaránt dolgoztam, amellett, hogy ügyeleteket vállaltam különböző megyékben (Hajdú-Bihar-, Szabolcs-Szatmár-Bereg-, Békés-, Szolnok-, Bács-Kiskun-megyékben).
 
2016-tól munkát vállaltam Pest megyében is, főként 2018-tól dolgoztam Budapesten különböző magánrendelőkben.
 
A fő profilom közé tartozik a parodontológia és orális medicina, implantológia és szájsebészet, emellett az általános fogászai (konzerváló és protetikai kezeléseket) eseteket is ellátom, továbbá szájnyálkahártya betegségekkel szintén foglalkozom.
 
2016-ban emelt szinten szereztem implantológiai poszt-graduális diplomát is. Több különböző külföldi konferencián, továbbképzésen és workshop-on részt vettem, annak érdekében, hogy folyamatosan frissítsem tudásomat.
 
2018-ban szereztem szertifikációt arckezelésekben (botox, filler, skin-therapy) az American Academy of Esthetic Medicinában.
 
Azért szeretem a parodontológiát, mert a magyar lakosság 70%-a szenved fogágybetegségben, anélkül, hogy tudna arról, így segíthetek nekik a betegség időbeli észlelésében és kezelésében; a szájsebészetet és implantológiát pedig kihívásnak érzem.
 
Számomra a legfontosabb, hogy a beteg kezelése fájdalommentes legyen és mosollyal távozzon az általam végzett kezelés után. Számos betegség van, ami fogágybetegséget tud okozni, illetve sok szisztémás betegség keletkezik a fogágybetegségtől, emiatt a parodontológia egy részét orvoslásnak tartom (orvosi tudomány), nem pedig úgy, mintha csak a szájüreggel foglalkoznék, hanem az egész szervezettel.

 

0-24 órás magán fogászati ügyelet!

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Tekintse át, hogy milyen szolgáltatásokat vehet igénybe fogorvosaink segítségével!

Megnézem
Fogorvosaink

Fogorvosaink

Fogorvosaink és munkatársaink várják, hogy szakszerű segítséget nyújtsanak a panaszaira.

Megnézem
Időpontfoglalás

Időpontfoglalás

Időpontot kérek fogorvosi kezelésre vagy szűrésre!

Megnézem
Kapcsolat

Kapcsolat

Írja meg miben segíthetünk és szívesen visszahívjuk!

Megnézem