Rendelőnk telefonszáma:

+36 20 263 7262

Amennyiben a szám foglalt kérjük hívja a központi recepciónkat az alábbi elérhetőségen

+36 20 361 0258

Fogfehérítés - a mindennapi önbizalomért

Ön is akkor érzi magát igazán jól a bőrében, ha saját maga és a külvilág számára is egy ápolt, rendezett képet tud felmutatni önmagáról? Jó hírünk van! A legtöbb páciensünk, aki fogfehérítési szolgáltatásunkat választja, visszatérő vendég lesz a Haifa Dent fogászati rendelőjében. Miért? Mert nem szívesen mondanának le arról az önbizalomtöbbletről, amelyet fogaik fehérsége ad.

Ha Ön is szeretne

  • minden társaságban felszabadultabb lenni
  • boldogan mosolyogni
  • magabiztosabb lenni
  • örömmel tükörbe nézni
  • elismerő pillantásokat begyűjteni
  • ápolt külsőt sugározni

akkor vegye igénybe valamelyik fogfehérítési eljárásunkat!

 

A fogfehérítés

 
A hollywoodi filmekben felvillanó hófehér fogsor, a mesebeli mosoly már évtizedek óta sok ember álma volt. Az elmúlt években pedig egyre többen valóra is váltják ezt az álmot. Hála a szakszerűen végzett fogorvosi fogfehérítésnek, a tökéletes, ápolt, hófehér fogak ma kockázat- és fájdalommentesen érhetők el.
 
Szakrendelőnkben alkalmazott hidegfényes fogfehérítési technika a ma létező leghatékonyabb módszer a fogfehérítés területén, amellyel akár több színárnyalatnyi javulás is elérhető.
 

A fogfehérítés folyamata

 
A fájdalommentes rendelői fogfehérítés során a fogorvos egy fehérítő oldattal kezeli a fogakat, majd polimerizációs fénnyel aktiválja a vegyszert. Az elszíneződött fogak az oldat kiöblítése után kifehérednek. Az eljárás során maga a fogzománc lesz az, ami kifehéredik, és az elszíneződés eltávolítása révén a fog visszanyerheti eredeti fehérségét.
 
A művelet megközelítőleg egy óra hosszúságú, mindkét állcsont megtisztítható a kezelés alatt.
 

A belső fogfehérítés

 
A páciens fogainak állapotától függően a fogorvos javasolhat belső fogfehérítést is. Gyökérkezelés, illetve csak egyes fogak elszíneződöttsége esetén lehetséges a fogak szelektív fehérítése is, bár ez a módszer nem alkalmas a tömések, fogkövek és szuvas területek miatt kialakult elszíneződések kezelésére.
 
A belső fogfehérítés során a fogfehérítő készítményt a fogorvos a fog koronai részének belsejébe, a pulpakamrába helyezi, mely hozzávetőleg 3-5 napig aktív marad, majd miután a fog színe eléri a kívánt fehérséget. A készítményt eltávolítva fedőtöméssel kerül lezárásra a fog. Arról, hogy az Ön számára melyik a legjobb fogfehérítési technika, konzultáljon egy specialistával!
 

 
Keresse időpontért ügyfél-szogálatunkat vagy kérjen visszahívást.
 

 

 


Visszahívást kérek


0-24 órás magán fogászati ügyelet!

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Tekintse át, hogy milyen szolgáltatásokat vehet igénybe fogorvosaink segítségével!

Megnézem
Fogorvosaink

Fogorvosaink

Fogorvosaink és munkatársaink várják, hogy szakszerű segítséget nyújtsanak a panaszaira.

Megnézem
Időpontfoglalás

Időpontfoglalás

Időpontot kérek fogorvosi kezelésre vagy szűrésre!

Megnézem
Kapcsolat

Kapcsolat

Írja meg miben segíthetünk és szívesen visszahívjuk!

Megnézem