Rendelőnk telefonszáma:

+36 20 263 7262

Amennyiben a szám foglalt kérjük hívja a központi recepciónkat az alábbi elérhetőségen

+36 20 361 0258

Visszaállítjuk a fogat eredeti állapotába!

Az eredeti állapotába visszaállított fog teljesen természetesnek tűnik.
 
Amikor a fogászati ​​kezelést befejeztük, senki sem tudja megmondani, hogy a foga bármikor is megsérült.
Amikor tönkrement, megrepedt vagy megsérült, elfertőződött a fog, hívjon fel minket, keresse szolgáltatásunkat!

Arra törekszünk, hogy helyreállítsuk és megmentsük a fogat, amikor csak lehetséges!

Megvizsgáljuk Önt, és meghatározzuk a legjobb módját annak, hogyan mentsük meg a természetes fogat, megakadályozva, hogy a természetes fogtól megszabaduljon.
 
Ez akkor lehetséges, ha gyorsan meglátogatja a rendelőnket, és nem késleltetheti a kezelést. Minél nagyobb a károsodás, minél fertőzöttebb a fog, annál nagyobb kihívást jelenthet az, hogy megmentsük!
 
Ezért feltétlenül fontos, hogy gyorsan keressen fel bennünket. Fogorvosaink barátságosak.  Mindent megteszünk amit csak lehetséges.
 

Szakértői vagyunk fogak helyreállításának

A fogszuvasodás az egyik leggyakoribb fogászati probléma, amelynek rendszeres otthoni és rendelői szájhigiéniai ápolással megelőzhető lenne. A lyukas, szuvas fogak kezelésére általában a fog tömése a megfelelő módszer. A tömések kisebb, esetleg közepes szuvasodások ellátására használhatók, front- és rágófogakon egyaránt, de alkalmazhatók a metsző- és szemfogak élének pótlására, és a fognyaki kopások lezárására is.
 
A fogászatban tömés alatt azt a műveletet értjük, mely során különböző anyagok fogba helyezésével helyreállítjuk a sérült fog integritását. A fog tömése fúrással kezdődik, amikor is a fogorvos feltárja a szuvas részeket, és megtisztítja az érintett részeket. Az így keletkezett lyukat tölti ki a fogtömő anyaggal. A legtöbb tömés alatt van alábélelés, melynek épp az a lényege, hogy megfelelő alapot biztosítson a tömésnek, és lezárja a dentint. Készíthető gyógyszeres tömés, azaz cariosan is, amely segíti a fogszövet regenerálódását. A gyógyszeres tömés azonban csak nagyon mély szuvasodások esetén alkalmazandó.
 
Töméskor tehát a szuvas részt mindenképpen el kell távolítani, ezután tömhető be a lyuk, amelyre többféle anyag is használható. 
 
Esztétikus tömések
 
Az esztétikai fogászat a töméseket minden esetben fémmentes, általában fényre kötő tömőanyagból készíti, amely segítségével a fogakkal megegyező színű, természethű hatás és tartós eredmény érhető el. Az esztétikus tömések készítése során ún. kompozit (kerámia szemcsékkel töltött műanyag) tömőanyagokat használunk, melyek legfőbb előnye a kiváló esztétikai hatás. Ezenkívül kevesebb foganyag feláldozását teszik szükségessé az előkészítés során, bizonyos esetekben pedig fúrás nélkül is lehetséges a sérült fogfelszínek javítása, vagy a fogak formai korrekciója. Egyszerű, gyors és esztétikus megoldás még a metsző, vagy frontfogak hiányzó darabkáinak pótlása, vagyis az élpótlás, amikor is a fogorvos a fogat fényre kötő tömőanyaggal építi fel, elkerülve ezzel a fogak koronával való ellátásának szükségességét.
 
 

Visszahívás kérés


Non-stop fogászati ügyelet!

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Tekintse át, hogy milyen szolgáltatásokat vehet igénybe fogorvosaink segítségével!

Megnézem
Fogorvosaink

Fogorvosaink

Fogorvosaink és munkatársaink várják, hogy szakszerű segítséget nyújtsanak a panaszaira.

Megnézem
Időpontfoglalás

Időpontfoglalás

Időpontot kérek fogorvosi kezelésre vagy szűrésre!

Megnézem
Kapcsolat

Kapcsolat

Írjon fogorvosi rendelőnknek üzenetet!

Megnézem