Rendelő telefonszáma: +36 20 263 7262

Foglaljon időpontot!
Haifa Dent rendelőnkben teljes fogászati ellátást, fogászati szolgáltatást nyújtunk tanácsokkal, kezelési tervvel, megfizethető áron.
 
Minőségi fogászati szolgáltatás az egész család számára!
Haifa Dent egy modern fogászat, amely megfizethető, és gondoskodik az Ön egészségéről!
A minőségi betegellátás a legmodernebb technológiákkal.
 
Képesek vagyunk minden korosztályt kényelmes és pihentető környezetben kezelni.
Vigyázunk rád és a családodra!
 

Haifa Dent fogászati ​​szolgáltatások

Szájhigiéniás kezelés,
Gyermekfogászat,
Általános fogászat - Haifa Dent megoldja a fogászati egészséggel kapcsolatos problémáit
Konzerváló fogászati kezelések,
Gyökérkezelés - megoldások fájdalmas problémára
Szájsebészet,
Implantológia, fogbeültetés - Fogat vesztettél? Ez már nem jelent problémát, helyettesítjük!
Fogszabályozás - Kezelések nem csak gyerekeknek vagy serdülőkorúaknak. Tökéletesen összehangolt mosoly
Diagnosztika,
Láthatatlan fogszabályozás, Invisalign
Fogfehérítés,
Esztétikai fogászat - Különböző fogászati ​​esztétikai kezelések megfizethető áron, megújult mosoly
Sürgősségi fogorvosi ellátás,
Megelőző fogászati kezelés,
Parodontológia - fogínygyulladás problémáinak megoldása 
Helyreállító fogászat,
Részleges vagy teljes fogpótlás,

Szájhigiéniás kezelések

Kerüljük el a kényelmetlenséget és a szájüregi betegségeket! A Haifa Dent hozzájárul az Ön általános jólétéhez! Helyesen teszi, ha kezdeményezi, legalább 6 havonta a lerakódott fogkő, a tisztítás szempontjából nehezen hozzáférhető helyek vizsgálatát, estleges baktériumok eltávolítását. A jó fogászati higiénia fenntartása mindenekelőtt egészségügyi probléma. Elengedhetetlen, hogy a fogakat és az ínyt megfelelő egészségi állapotban tartsuk, ebben segít Önnek a fogászati rendelőnk!

tovább olvasom

Gyermekfogászat

A megelőzés a legjobb kezelés. A Haifa Dent fogászaton is a legjobbat szeretnénk a gyermekeinek. Azt javasoljuk, hogy kicsit legyen Ön is türelmes mindaddig, amíg a gyerek megszokja a fogorvost,és a fogászati környezetet. Rendelőnkben a szakembereink kidolgoznak egy jó megelőzési és kezelési tervet, amelynek célja, hogy elkerülje a gyermekek fogainak károsodását. Hívjon bennünket és kérjen egy órát a gyermek fogorvosunktól

tovább olvasom

Konzerváló fogászati kezelések

Szakértői vagyunk fogak helyreállításának. Visszaállítjuk a fogat eredeti állapotába. Az eredeti állapotába visszaállított fog teljesen természetesnek tűnik.Amikor a fogászati kezelést befejeztük, senki sem tudja megmondani, hogy a foga bármikor is megsérült. Amikor tönkrement, megrepedt vagy megsérült, elfertőződött a fog, hívjon fel minket, keresse szolgáltatásunkat, kérjen konzerváló fogászati kezelést!

tovább olvasom

Gyökérkezelés

Ha fájdalmat vagy érzékenységet tapasztal a fogaknál, kérjen a Haifa Dent fogorvostól lehető leghamarabb konzultációt! Gyökérkezelés lehetővé teszi a természetes fogak megőrzését. Mivel nincs semmi jobb, mint a saját fog, a legkonzervatívabb megoldást ajánljuk. Amikor a fog érzékeny, az első pillanattól kezdve fogszuvasodásnak tűnik. Rendszeres fogászati ellenőrzés nélkül, gyakran nem veszünk észre semmit mindaddig, amíg az érintett fog fertőzése a fogideget el nem éri, és nem okoz nagyon nagy fájdalmat. A gyökérkezelés aprólékos nélkülözhetetlen eljárás, amely megpróbálja megmenteni a fogat.

tovább olvasom

Szájsebészet

A szájsebészet a szájüreg lágy szövetének, érzékenységének, baleset, csonttörés, valamint az érintett fogszuvasodás kivonásának sebészeti beavatkozása. Szájsebészeti beavatkozás megoldást kínál azokra a problémákra, amelyeket konzervatív kezelésekkel nem lehet megoldani. Szájsebészettel esztétika, és a működéssel kapcsolatos problémák is megoldásra lelnek. Leggyakoribb szájsebészeti eljárás, az érintett fog, a bölcsességfog kezelése, vagy eltávolítása.

tovább olvasom

Implantológia

Ha valamilyen okokból elvesztett fogat, akkor megtapasztalta milyen következményekkel jár. Az implantátum a legmodernebb, leginkább esztétikus és hatékony megoldást jelent a fogvesztés problémára. Az implantátumoknak köszönhetően kiváló minőségű kezelések érhetők el, amelyek lehetővé teszik a gyors és kényelmes helyreállítását.

tovább olvasom

Fogszabályozás

A fogszabályozás korrigálja a gyermekek és a felnőtteknek részére egyaránt a fogak helytelen pozíciójának változtatását. Lehetővé teszi funkcionális harapást és esztétikai mosolyt. A szabálytalan fogsor könnyen orvosolható! Meghívjuk Önt és gyermekeit, ismerje meg fogorvosi rendelőnket, a fogszabályozás és a kezelés lehetőségeit!

tovább olvasom

Diagnosztika

A fogászat területén a panoráma röntgenfelvétel fontossága és hasznossága olyan kérdés, amelyben senki sem kételkedik. Minden egyes betegnél megfelelő diagnózist kell készíteni, ezért a fogorvos számára a panoráma röntgenfelvétel alapvető eszköz. Fogszuvasodás a leggyakoribb fogászati probléma. Keresse fel a fogorvosainkat, kérjen diagnosztikai vizsgálatot! Önnek olyan kezelésre van szüksége, amely a legjobb, és esztétikai igényeket is tartalmaz!

tovább olvasom

Non-stop fogászati ügyelet!