Rendelőnk telefonszáma:

+36 20 263 7262

Amennyiben a szám foglalt kérjük hívja a központi recepciónkat az alábbi elérhetőségen

+36 20 361 0258

Fogászati ügyelet

 

Sürgősségi fogászat 

A fogfájás mindig váratlan vendég. Ha mégis beköszönt, segítünk! 
A Haifa Dent éjjel-nappal, hétvégén és ünnepnapon is szakszerű és fájdalommentes segítséget nyújt a fogproblémákkal küzdőknek. 
 

Fogászati Ügyelet Budapest

Állandó fogászati ügyelet Budapesten
A legtöbben tudjuk: a fogprobléma mindig sürgős megoldást kíván, hiszen a vele járó fájdalom sokszor elviselhetetlen kínokat okoz, amik mellett mindennapi teendőink ellátása lehetetlenné válik. 

Sajog, lüktet, szúr? A fájdalomtól már aludni sem tud? 

A fogfájás halaszthatatlan kihívások elé állíthat minket, pláne, ha nincs a közelben elérhető fogászati ügyelet. A fővárosban ilyen problémával nem kell egyedül megküzdeni, hiszen a Haifa Dent éjszaka is elérhető fogászati ügyeletet kínál. Tapasztalt és empatikus szakembereink tudják, hogy fogfájás esetén mennyire fontos a szakszerű és fájdalommentes ellátás. 
Fogászati ügyelet Haifa Dent

Pánikra semmi ok!

Budapest egyik megbízható éjszakai fogászati ügyelet szolgáltatása a hét minden napján, 0-24-ben rendelkezésére áll. Az éjszakai órákban is hozzáférhető szolgáltatásunk segít azonnal megszüntetni a problémát.

Nem kell tűrni a fájdalmat! 

Ha valamilyen sérülést vagy hirtelen kialakuló, akut gyulladás által okozott fájdalmat észlel fogainál, ne habozzon. A hosszabb ideig, kezeletlenül maradt fogfájás krónikus problémákat okozhat, ráadásul jelentősen megnehezíti a munkavégzést, a hétköznapi feladatok ellátását és az alvást is, ráadásul a gond magától nem múlik el, ezért érdemes időben megoldást keresni rá. Szakképzett fogorvosaink ebben segítenek Önnek, éjjel-nappal rendelkezésre állnak, hogy biztosítsák sürgősségi fogászati ellátásunk zavartalan működését.
 

Éjszakai fogorvosi ügyelet Budapesten

Budapesten él vagy épp a városban tartózkodik és fogászati segítségre van szüksége? Ne késlekedjen, keressen minket bátran a hét minden napján, akár éjszaka is! Budapest egyik vezető fogorvosi ügyeleteként elkötelezetten orvosoljuk a sürgősségi fogászati problémákat gyorsan, hatékonyan és fájdalommentesen.
A fogorvosi ügyeletünk megoldást kínál akut gyulladás okozta fogfájdalmak, és balesetek által kialakult fogproblémák esetén is. Csapatunk sürgős esetekre specializálódott, tapasztalt és szakképzett fogorvosaink tudják, hogy a fogfájás a legnehezebben elviselhető megpróbáltatások elé állítja a pácienst. A probléma kezelése éppen ezért nem tűr halasztást.
 
HaifaDent fogászati recepció és váró

Miért éppen minket válasszon? 

A Haifa Dent Budapest egyik vezető, ügyeleti szolgáltatásokat nyújtó fogászati rendelője. Kollégáink kifejezetten akut problémák megoldására specializálódtak, szaktudásuk lehetővé teszi, hogy a legváratlanabb helyzeteket is eredményesen kezelhessék. Munkájukat nagyfokú empátiával végzik, hiszen tudják, hogy a fogfájás minden esetben azonnali enyhítésre szorul 
 

✅ Tapasztalt szakembercsapat:

Célunk a páciensek gyors és hatékony kezelése, és ehhez magasan képzett fogorvosaink és asszisztenseink állnak rendelkezésére.
 
Dr. Nasr Abdulqawi - Haifa Dent Vezető Fogszakorvos, SzájsebészDr. Dehbashi Masoud - Konzerváló Fogászat és Fogpótlástan SzakorvosKemecsei Szilvia - Haifa Dent Vezető asszisztens, dentálhigiénikus
Dr. Mohamed Dogan - FogorvosRéka - Fogászati asszisztensTímea - Páciens koordinátor
 

✅ Modern technológia:

A legújabb fogászati technológiákat alkalmazzuk, hogy a kezelések fájdalommentesek és hatékonyak legyenek.
Haifa Dent fogászati CT és röntgen

✅ Rugalmas nyitvatartás:

Az éjszakai órákban, valamint hétvégén és ünnepnapokon is elérhetőek vagyunk.
 

✅ Páciensközpontú szemlélet:

Nálunk minden esetben a páciensek kényelme és elégedettsége az első. 
 
 
 

Pácienseink véleménye:

 


Visszahívást kérek


0-24 órás magán fogászati ügyelet!

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Tekintse át, hogy milyen szolgáltatásokat vehet igénybe fogorvosaink segítségével!

Megnézem
Fogorvosaink

Fogorvosaink

Fogorvosaink és munkatársaink várják, hogy szakszerű segítséget nyújtsanak a panaszaira.

Megnézem
Időpontfoglalás

Időpontfoglalás

Időpontot kérek fogorvosi kezelésre vagy szűrésre!

Megnézem
Kapcsolat

Kapcsolat

Írja meg miben segíthetünk és szívesen visszahívjuk!

Megnézem