Foglaljon időpontot!

Központi telefonszám: +36 20 263 7262

Haifa Dent fogászati ügyelet

Haifa Dent sürgősségi fogászat nonstop nyitva tartással, állandó fogászati ellátást és segítséget nyújt vészhelyzetekben, hirtelen fellépő probléma és kellemetlen érzés esetén!
 
A fogfájás olyan probléma, amely mindenkivel megtörténhet, és megzavarja a legélvezetesebb pillanatokat, éppen akkor, amikor a legkevésbé számítunk rá!
Titokzatos jelleg előjele lehet az akut fertőzés, vagy láthatatlan fogszuvasodás!
 
Ne becsülje alá a helyzetet, mert a jövőben sokkal súlyosabb, nehezebben kezelhető betegséghez vezethet.
 
A jó fogorvost megtalálni Budapesten nem könnyű feladat!
 
Fontos Üzenetünk van, a Haifa Dent Fogászati Szakrendelő mindig és bármikor a rendelkezésére áll!
 
Fogászatunk – amely egyben sürgősségi fogászat is – a belváros szívében, frekventált helyen, 24 órás nyitva tartással várja kedves pácienseit.
 
Magasan képzett fogszakorvosaink budapesti fogászati rendelőnkben nem csupán fogászati szolgáltatást, hanem képességeik legjavát nyújtják Önnek, Önért.
 
A Haifa Dent sürgősségi fogászat és fogorvosi rendelő
csapata hisz abban, hogy a minőség, a profizmus és a maximális odafigyelés kéz a kézben járnak. Ha Ön is így gondolja, forduljon hozzánk bizalommal, válassza a Haifa Dentet!
 
Szakrendelőnk fogorvosai a legkiválóbb szakemberekhez méltóan a legjobb minőségű alapanyagokkal és professzionális eszközökkel dolgoznak, hogy a legmagasabb színvonalú fogászati ellátást nyújthassák Önnek. Maximális odafigyeléssel, kedvező árakkal, garantált minőséggel várjuk volt és leendő pácienseinket fogászati ügyeleti rendelőnkben.
 
Bármely korosztályba tartozzon is, Ön biztos lehet abban, hogy fogászati problémáját fájdalommentes kezeléssel, hozzáértéssel és – ami különösen fontos – emberséggel fogjuk kezelni.
 
A fogászati kezelés megkezdése előtt több alternatívát kínálunk fel problémája megoldására. Ingyenes tanácsadást nyújtunk, s kezelési tervet, árajánlatot készítünk Önnek a megbeszéltek, és a bizalom jegyében.
 
Általános és sürgősségi fogászat, szájsebészet
 
Fogászati ügyeletünkön az általános fogorvosi kezelések és a sürgősségi fogászat mellett egyéb beavatkozásokat is végzünk, mint pl.
fogszabályozás, implantátum beültetése, fogpótlás, fogfehérítés és egyéb szájsebészeti beavatkozások.
 
Bármelyik kezelésről is legyen szó, garantáltan fájdalommentesen, érzéstelenítéssel végezzük el. Allergiás betegeink számára fémmentes kerámia- és cirkon koronákat, kivehető protetikát és héjkeriámát kínálunk. Minőségi, precíz és gyors munkát végzünk, amelyre két éves garanciát biztosítunk.
 
Rendelőnkben két speciális fogorvosi szék található, amelyek korszerű felszereltségükkel jelentős mértékben segítik az általános és sürgősségi fogászati kezeléseket.
Panoráma röntgenünk mellett egy-egy röntgen egység tartozik mindkét fogorvosi székhez, amelyekkel kisebb felvételek készíthetők mindössze öt másodperc alatt. A kezelőszékek monitorain a felvételek azonnal meg is tekinthetők, így Ön azonnali kiértékelésben részesülhet fogorvosától.
 
Fájdalom nélküli fogászat budapestieknek
 
Ön is azok táborába tartozik, akik szoronganak, esetleg félelmet éreznek egy-egy fogászati kezelés előtt? Látogasson el hozzánk, s győződjön meg róla saját szemeivel, hogy nálunk igazán nincs oka a félelemre, hiszen belénk vetett bizalmát szakmai felkészültséggel, precizitással, és odafigyeléssel háláljuk meg.
 
Rendelőnkbe belépve, segítőkész recepciós kisasszonyaink fogadják Önt, akik készséggel állnak rendelkezésére mind felmerülő kérdései, mind pedig az adminisztráció terén.
Kényelmes, modern és minden igényt kielégítő várószobánkban olvashat, vagy akár síkképernyős televíziónk adásában is elmerülhet, amíg a konzultáció, vagy épp maga a kezelés el nem kezdődik.
 
Ne feledje jelszavaink: Minőséggel, profizmussal és odafigyeléssel - Önöknek, Önökért. 
 
Szeretettel várjuk a nap 24 órájában a Haifa Dent sürgősségi fogászat rendelőjében!

Non-stop fogászati ügyelet!