Foglaljon időpontot!

Rendelő telefonszáma: +36 20 263 7262

Foglaljon időpontot!

Központi telefonszám: +36 20 263 7262

Rólunk - Haifa Dent fogászati ügyelet

Haifa Dent sürgősségi fogászat nonstop nyitva tartással, állandó fogászati ellátást és segítséget nyújt vészhelyzetekben, hirtelen fellépő probléma és kellemetlen érzés esetén!
 
A fogfájás olyan probléma, amely mindenkivel megtörténhet, és megzavarja a legélvezetesebb pillanatokat, éppen akkor, amikor a legkevésbé számítunk rá! Titokzatos jelleg előjele lehet az akut fertőzés, vagy láthatatlan fogszuvasodás!
 
Ne becsülje alá a helyzetet, mert a jövőben sokkal súlyosabb, nehezebben kezelhető betegséghez vezethet.
 
A jó fogorvost megtalálni Budapesten nem könnyű feladat!

Tudjon többet rólunk

 
A Haifa Dent Fogászat mindig és bármikor a rendelkezésére áll!
 
Fogászatunk – amely egyben sürgősségi fogászat is – a belváros szívében, frekventált helyen, 24 órás nyitva tartással várja kedves pácienseit. Magasan képzett szakorvosaink, Budapesti fogászati rendelőnk, fogászati szolgáltatást, a képességek legjavát nyújtják.
 
A Haifa Dent sürgősségi fogászaton hiszünk abban, hogy a minőség, a profizmus és az odafigyelés kéz a kézben járnak. Döntsön jól, forduljon hozzánk bizalommal!
 
Szakrendelőnk fogorvosai a legkiválóbb szakemberekhez méltóan a legjobb minőségű alapanyagokkal és professzionális eszközökkel dolgoznak, a legmagasabb színvonalú fogászati kezelést nyújtják. Maximális odafigyeléssel, kedvező árakkal, garantált minőséggel várjuk a Haifa Dent fogászati rendelőnkben.
 
Tartozzon bármely korosztályba, biztos lehet abban, hogy fogászati problémáját fájdalommentes kezeléssel, hozzáértéssel és emberséggel fogjuk kezelni.
 
A fogászati kezelés megkezdése előtt több alternatívát kínálunk fel problémája megoldására.
Ingyenes tanácsadást nyújtunk, kezelési tervet, árajánlatot készítünk.
 
Általános és sürgősségi fogászat, szájsebészet
Fogászati ügyeletünkön az általános fogorvosi kezelések és a sürgősségi fogászat mellett egyéb beavatkozásokat is végzünk, mint a fogszabályozás, implantátum beültetése, fogpótlás, fogfehérítés és egyéb szájsebészeti beavatkozások.
 
Bármelyik kezelésről is legyen szó, garantáltan fájdalommentesen, érzéstelenítéssel végezzük.
Allergiás betegeink számára fémmentes kerámia és cirkon koronákat, kivehető protetikát és héjkeriámát kínálunk. Minőségi, precíz és gyors munkát végzünk, amelyre két éves garanciát biztosítunk.
 
Rendelőnkben két speciális fogorvosi szék található, amelyek korszerű felszereltségükkel jelentős mértékben segítik az általános és sürgősségi fogászati kezeléseket.
Panoráma röntgenünk mellett egy - egy röntgen egység tartozik mindkét fogorvosi székhez, amelyekkel kisebb felvételek készíthetők mindössze öt másodperc alatt. A kezelőszékek monitorain a felvételek azonnal meg is tekinthetők, így azonnali kiértékelést kap a fogorvostól.
 
Fájdalom nélküli fogászat
Ön is azok táborába tartozik, akik szoronganak, esetleg félelmet éreznek egy-egy fogászati kezelés előtt? Látogasson el hozzánk, s győződjön meg róla saját szemeivel, hogy nálunk igazán nincs oka a félelemre, hiszen belénk vetett bizalmát szakmai felkészültséggel, precizitással, és odafigyeléssel háláljuk meg.
 
Rendelőnkbe belépve, segítőkész recepciós kisasszonyaink fogadják Önt, akik készséggel állnak rendelkezésére mind felmerülő kérdései, mind pedig az adminisztráció terén. Kényelmes, modern és minden igényt kielégítő várószobánkban olvashat, vagy akár síkképernyős televíziónk adásában is elmerülhet, amíg a konzultáció, vagy épp maga a kezelés el nem kezdődik.
 
Szeretettel várjuk a nap 24 órájában a Haifa Dent sürgősségi fogászat rendelőjében!
 

Non-stop fogászati ügyelet!