Rendelőnk telefonszáma:

+36 20 263 7262

Amennyiben a szám foglalt kérjük hívja a központi recepciónkat az alábbi elérhetőségen

+36 20 361 0258

A járvány magyarországi megjelenésekor az élet számos területén lettünk tele különböző kérdésekkel, félelmekkel. Az egyéb orvosi szolgáltatások igénybevétele is különösen sokakat kezdett el aggasztani, de különösen a fogorvosi kezelések mikéntje foglalkoztatta igazán az embereket. Szinte mindenkiben kérdéseket vet fel, hogy most akkor menjen, vagy ne menjen ilyen vészterhes időkben fogorvoshoz? Sőt, ezt érezzük jellemzően még akkor is, ha egyébként már sürgőssé vagy akuttá vált a dolog. A bizonytalanság jogos, így megkönnyítjük egy kicsit a döntést, hogy miért érezheted rendelőinkben maximálisan biztonságban magad! Összeszedtük továbbá a legfontosabb tudnivalókat, hogy mire figyelj, ha mostanában fogorvoshoz készülsz.

A koronavírus járvány második hullámát éljük, az egészségügyi szolgáltatói rendszer hónapok óta számos ponton leterhelt, így a betegek most még gyakrabban szembesülnek jelentősebb várakozási idővel. Az is nehezíti a helyzetet, hogy csak a fővárosban, több fogorvosi rendelő és vállalkozás a járvány idejére teljesen vagy részlegesen felfüggesztette tevékenységét, így sokan nem kaptak belátható dátumra szóló időpontot. A Dental Network Fogászati Hálózat rendelőiben ugyanakkor továbbra is folyamatosan a páciensek rendelkezésére állunk, a hatályos járványügyi rendelkezéseket szigorúan betartva. Fokozott óvatossággal és körültekintéssel figyelünk betegeinkre.

Mit jelent ez pontosan?

Hálózatunk összes rendelője kifogástalanul felszerelt és napi több alkalommal fertőtlenítésre kerül. Eszközeink sterilizálása továbbra is precízen és folyamatosan zajlik, a betegellátási protokollt pedig kiegészítettük számos kötelezően betartandó járványügyi intézkedéssel.

Fogászati kezelés előtt, erre számíthatsz rendelőinkben

Azok a fogászati létesítmények, akik a COVID-19 idején is egészségügyi ellátást nyújtanak vállalták, hogy a legszigorúbb járványügyi szabályokat is betartják, sőt további biztonsági intézkedéseket is bevezetnek. A Dental Network Fogászati Hálózat összes rendelője a legmagasabb szintű elővigyázatossággal jár el, így minden hozzánk érkező páciens maximális biztonságban érezheti magát. 

  • Érkezés előtt javasoljuk, hogy moss fogat.
  • Továbbá kísérő nem tartózkodhat a rendelő várójában.
  • Megérkezéskor mindenképp legyen nálad orrot és szájat eltakaró maszk, mert a rendelőinkbe csak így léphetsz be, továbbá a várakozás ideje alatt is kötelező a maszk helyes viselése. 
  • Az érkezés pillanatában recepciós kollégáink ellenőrzik a maszkviselést, illetve megmérik a lázad.
  • Megkérnek, hogy alaposan moss kezet, majd kézfertőtlenítőt is használj. 
  • Mindezt természetesen mosdó használat után is kérjük tőled. 
  • Amíg sorra nem kerülsz – saját és mások biztonsága érdekében – maszkban szükséges várakozni.

Fogorvosi rendelőinkben kollégáink szintén maszkban és védőruházatban, illetve esetenként pajzsban és kesztyűben dolgoznak, eszközeink folyamatosan fertőtlenítve, sterilizálva vannak, rendelőink tisztaságára, fertőtlenítésére fokozottan ügyelünk!

A kezelés után

  • Amikor távozol a fogorvosi székből és kezelésed befejeződött, ismét fel kell venni a maszkot.
  • Mivel a kezelések után jellemzően még van konzultáció, adat- vagy időpont egyeztetés így mindenképp fontos, hogy a maszkviselést ilyenkor is betartsd.
  • Javasoljuk, hogy bankjegyek helyett inkább válaszd a bankkártyás fizetést, termináljainkat szintén naponta többször fertőtlenítjük.
  • A rendelőt is maszkban hagyd el.

A fogászati kezelés elhalasztása

Fontos Felhívás | Déli Dental Fogászat Budapest

Ha az alábbi tüneteket észleled magadon, arra kérünk, hogy halaszd el fogászati kezelésed és kérj másik időpontot:

  • köhögés, orrfolyás (kisebb mértékű köhögés és orrfolyás esetében is)
  • bármilyen egyéb felső légúti megbetegedés vagy tünet észlelésekor
  • testhőmérséklet emelkedés, láz esetében
  • ha külföldről tértél haza a közelmúltban
  • ha beteg, vagy vélhetően fertőzés gyanús személlyel érintkeztél a kezelés napja előtti két hétben

Hálózatunk összes rendelője alapvető működési elvének tartja, hogy minden alkalommal a legmagasabb szakértelemmel és odafigyeléssel bánjon a hozzánk érkező összes pácienssel. Kérdéseid bátran tedd fel kollégáinknak, sosincs rossz kérdés! Ha észrevételed, vagy további meglátásod van a járványügyi intézkedéseinkkel kapcsolatban azt is kérjük, hogy bátran oszd meg velünk. Mi érted és az egészségért vagyunk, így a közvetlen, támogató párbeszédet nagyon fontosnak tartjuk.

 


Visszahívást kérek


0-24 órás magán fogászati ügyelet!

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Tekintse át, hogy milyen szolgáltatásokat vehet igénybe fogorvosaink segítségével!

Megnézem
Fogorvosaink

Fogorvosaink

Fogorvosaink és munkatársaink várják, hogy szakszerű segítséget nyújtsanak a panaszaira.

Megnézem
Időpontfoglalás

Időpontfoglalás

Időpontot kérek fogorvosi kezelésre vagy szűrésre!

Megnézem
Kapcsolat

Kapcsolat

Írja meg miben segíthetünk és szívesen visszahívjuk!

Megnézem