Foglaljon időpontot!

Központi telefonszám: +36 20 263 7262

Rendelőnk fogorvosai

Fogorvosi rendelőnk munkatársai mind magasan kvalifikált, kiemelkedő szakértelmet képviselő fogászati szakemberek. Amennyiben kérdése lenne, kérjük, tegye fel azt fogorvosainknak a weboldalunkon.

Ismerje meg a Haifa Dent fogorvosait, fogászati szakembereinket, fogorvosaink egyéniségét, speciális szakterületeit.

 

Dr. Nasr Abdulqawi - Főorvos, Fogszakorvos, Szájsebész

Dr. Nasr Abdulqawi

Főorvos, Fogszakorvos, Szájsebész

Sokan félnek a fogorvosoktól és a fogászati kezelésektől egy-egy rossz tapasztalat, vagy kellemetlen emlék miatt. Munkámban elsődlegesnek tartom a jó és félelem mentes kapcsolat kialakítását. Mindig is elhivatottságot éreztem a fogorvosi szakma iránt, hiszen a gyógyítás mellett itt az esztétikumnak is nagy szerep jut. Ezért is választottam fő profilomnak az implantálás-és szájsebészetet, valamint az ehhez szorosan kapcsolódó esztétikai fogászatot. Hiszem, hogy egy szép mosoly mindenkinek jár. Induljunk el együtt az ehhez vezető úton. Forduljon hozzám bizalommal.

bővebben
Dr. Alfakih Mohammed - Fogorvos

Dr. Alfakih Mohammed

Fogorvos

Praxisom fő profilja az esztétikai fogászat,mely által szebbnél szebb mosolyt varázsolhatok a pácienseimnek.Számomra fontos a gyors,fájdalommentes,de minőségi kezelés,hogy pácienseim bizalommal és félelem nélkül térjenek vissza hozzám. A legkorszerűbb eszközökkel,tudással és minőségi szolgáltatásokkal várom Önt és családját.

bővebben
Dr. Horvát Tímea - Fogorvos

Dr. Horvát Tímea

Fogorvos

Munkámban kulcsfontosságúnak tartom az orvos és a páciens kölcsönös együttműködését. Fontos, hogy betegeim bizalommal üljenek a fogorvosi székbe. Célom, hogy a kezelések kellemes és oldott hangulatban történjenek. Érdeklődési területeim az esztétikai fogászat és a fogpótlástan.”

bővebben
Dr. Felső Zita - Fogszabályzó szakorvos

Dr. Felső Zita

Fogszabályzó szakorvos

Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. Fő érdeklődési területem a gyermekfogászat és fogszabályozás, jelenleg fogszabályozó szakorvos jelölt vagyok. Emellett foglalkozom konzerváló fogászattal és fogpótlástannal is. Nagy hangsúlyt fektetek arra,hogy a gyermekek már korán megismerkedjenek és megszokják a rendszeres fogorvosi ellenőrzéseket és kezeléseket. Fontos számomra a nyugodt, személyre szabott, speciális igényeknek megfelelő ellátás, illetve a kellemes hangulat megteremtése. Angol és német nyelven beszélek.Dr. Felső Zita - A mosoly megjelenési formái fiatalkorú páciensek esetén - semmelweis.hu

bővebben
Dr. Tupicza Alexander - Fogszakorvos, Konzerváló és fogpótlástan szakorvos

Dr. Tupicza Alexander

Fogszakorvos, Konzerváló és fogpótlástan szakorvos

Tanulmányait az Ungvári Egyetem Fogorvosi Karán, valamint a SOTE Egyetemen végeztem. Érdeklődési területeim elsősorban a konzerváló fogászati módszerek, beleértve az esztétikai töltelékeket, a gyökérkezelést, a fogsorok készítését, az ínygyulladás gyógyítását. Célom az, hogy a pácienseim egészségesebbek és boldogabbak legyenek.

bővebben
Dr.Al-Hammadi Wesam - Fogorvos

Dr.Al-Hammadi Wesam

Fogorvos

A fogorvosi diplomám a semmelweis egyetemen szerztem .Elsődleges célom, tudásom továbbmélyítése, komplex és magas színvonalú betegellátás. Munkám során fontosnak tartom a pontos felvilágosítást a kezelés teljes folyamatáról és tudatosítani a féléves kontrollok szerepét fogaink épségének megóvása érdekében.

bővebben
Dr.Mohammed Ryad
 - Fogorvos

Dr.Mohammed Ryad


Fogorvos

Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetemen Fogorvostudományi Karán végeztem. Nagyon fontosnak tartom a pácienseim tájékoztatását.
 Számomra fontos, hogy pácienseimmel egy közvetlen viszony alakuljon ki,ami elősegíthet egy kölcsönös bizalmon alapuló sikeres kezelést.

bővebben
Dr.Karimi Mohammad - Fogorvos

Dr.Karimi Mohammad

Fogorvos

A fő célom, hogy a betegeimnek jó élményei legyenek a kezelés közben, és minden esetben mosollyal az arcukon távozzanak a rendelőből. Mindig megpróbálom a lehető legérthetőbben elmagyarázni a kezelés lépéseit, és ezzel megnyugtatni a pácienseimet. Igyekszem közvetlen és barátságos hangnemben tájékoztatni mindenkit a fogaik állapotáról, miközben felhívom a figyelmet a megfelelő száj higiénia fontosságára fogaik épségének megőrzése érdekében. Ha félelemmel érkezik a rendelőnkbe, biztosíthatom, hogy boldogan távozik!

bővebben
Dr. Rastgoo Parsa - Fogorvos

Dr. Rastgoo Parsa

Fogorvos

A Debreceni Egyetem fogorvostudományi karán végeztem. Arra törekszem, hogy mindenkit barátságos környezetben a lehető legprecízebben ellássak. Munkámban főképpen az motivál, hogy szeretném minél több ember mosolyát megszépíteni, ezáltal a betegeim magabiztosságát növelni.

bővebben
Dr Rafie Reza - Fogorvos

Dr Rafie Reza

Fogorvos

A Debreceni Egyetem Fogorovostudományi Karán végeztem tanulmányaimat. A diplomám megszerzése után egy körzeti rendelőben kezdtem el dolgozni, ahol sok nehezen megoldható esettel találkoztam. Ennek köszönhetően ma már nem okoz problémát a komplikáltam feladatok megoldása sem. Célom a páciensek beavatkozás előtti megfelelő tájékoztatása, megnyugtatása, ez után pedig precíz ellátása. Forduljanak hozzám bizalommal!

bővebben
Dr. Darawsheh Ali Farid - Fogorvos

Dr. Darawsheh Ali Farid

Fogorvos

A Pécsi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán végeztem a tanulmányaimat, jelenleg fogszabályozó szakorvos jelölt vagyok. A fogszabályozás és a gyermekfogászat a legfőbb érdeklődési területem, de rezidensként foglalkozom konzervatív fogászattal és fogpótlással is. Munkám során törekszem arra, hogy a személyre szabott kezelést nyújtsak és speciális igényeket is kielégítsek. Számomra a legfontosabb szempont, hogy a páciens elégedetten távozzon a fogorvosi székből.

bővebben

Non-stop fogászati ügyelet!